Rosa Tettero
Rosa Tettero Love 15 juli 2019

Dit zijn 7 dingen die je voelt als je lover een blijvertje is

Je ware vinden is een raar gevoel. Want je maakt zelfs toekomstplannen met hem. Vérre toekomstplannen. Kan heel benauwd voelen, maar het voelt ook alsof je het gelukkigste mens op aarde bent met deze schat aan je zij. Deze dingen voel je als je lover een blijvertje is:

1. Je voelt je lekker in je vel

Hij is de man waar je écht jezelf kunt zijn. Het maakt niet uit welke gekke tien minuten je dit keer weer hebt, hij accepteert je zoals je bent. En het maakt jou niets uit dat hij alle weirdo kanten van jou leert kennen. Je vindt het zelfs niet erg om naast hem wakker te worden met je allerergste katerkop.

Jij voelt je zelfverzekerd genoeg om helemaal jezelf te zijn. Je hoeft geen act op te voeren en je zit fantastisch in je vel wanneer je schatje bij je in de buurt is.

2. Je adoreert hem

Je houdt niet alleen zielsveel van hem, je bewondert hem ook op alle vlakken. Je voelt een diepe aanbidding voor alles waar hij in het leven mee bezig is. Je hebt niet alleen plezier met hem, maar je hebt ook respect voor de dingen die hij doet in het leven.

Sterker nog: in jouw ogen is hij perfect. Hij is lief, zorgzaam en een echte goedzak voor de wereld. Zodra je zo’n gevoel hebt bij iemand dan realiseer je je pas dat je niet alleen van hem houdt, maar hem koestert.

3. Je voelt je verbonden tot hem

Jullie hebben hetzelfde meegemaakt, denken hetzelfde, zeggen hetzelfde. Deze dingen zorgen ervoor dat je een enorm sterke band hebt. De ongewone gebeurtenissen zijn realiteit en je voelt je één met hem. Het is een gevoel dat je nog nooit eerder bij iemand hebt gehad. Daardoor weet je dat dit écht is.

4. Je bent niet jaloers

Jaloezie is een relatie is niet per se leuk. Natuurlijk wil je graag dat andere vrouwen met haar tengels van jouw schatje afblijven, maar té veel jaloezie zal de relatie niet goed doen. Misschien daagt hij het soms wel uit..

Als hij een blijvertje is dan voel je geen (of amper) jaloezie. Je weet dat wat jullie hebben echt speciaal is en dat niemand daar tussen kan komen. Je voelt je veilig en jij bent de enige persoon die hem zo gelukkig maakt. De enige die hij wil. Je jaloerse eigenschappen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

5. Je voelt je gelukkig

Een relatie kan heel fijn zijn, maar er moet meer gebeuren. Je bent niet alleen blij, nee, je bent super gelukkig. De geluk die je bij hem voelt is als spirituele vreugde, alsof je continu op een roze wolk zweeft. Het is een gemoedstoestand: het is een positief, intens gelukkig gevoel dat je de hele tijd voelt.

Als je je blijvertje hebt gevonden dan beleef je een echt nieuw, aangenaam gevoel van ware gelukzaligheid. Je zult je afvragen waarom je een relatie had me de voorgangers terwijl je zo’n oppervlakkig gevoel voor die mannen had.

6. Je hebt cravings naar hem

Die verlangens zijn er, blijven, en gaan niet weg. Het maakt niet uit of je een goede of slechte dag hebt gehad. Je wilt graag bij hem zijn. Het is meer dan alleen dingen met hem delen. Je wilt gewoon in dezelfde ruimte zijn. Je hebt hem nodig om te resetten en je bent liever met hem dan alleen.

In deze relatie zul je verbaasd zijn hoeveel je eigenlijk bij hem wilt zijn. Naar de film gaan of samen uit eten is heerlijk, maar in plaats daarvan vind je het ook gewoon heerlijk om naar zijn fysieke aanwezigheid te verlangen en dan maakt het niet uit waar jullie je bevinden.

7. Het voelt alsof jullie de wereld aan kunnen

Als je problemen had in voorgaande relaties, dan pakte je je koffers en kon je het vrij goed achter je laten. Nu is voel je het tegenovergestelde: je wilt dat problemen geen kans krijgen. Natuurlijk hoort een ruzie erbij maar je voelt altijd dat het opgelost kan worden.

Je wilt alle obstakels die in de weg zitten aanpakken en samen uit de weg werken. Als jouw lover een blijvertje is, voelt het alsof jullie de wereld aan kunnen. Niemand slaat jullie uit de weg. Het maakt niet uit of jullie je even onzeker voelen of zenuwachtig zijn over bepaalde zaken. Het komt altijd weer goed.

Lees ook: Hoe leuk: Volgens onderzoek is het bekijken van schattige dieren samen met je lover goed voor je relatie

Reageer op artikel:
Dit zijn 7 dingen die je voelt als je lover een blijvertje is
Sluiten