Laura Lammertse
Laura Lammertse Love & Seks 17 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Zo weet je of je lover de juiste persoon is voor jou

Je hoort het van je vriendinnen en zelfs jouw ouders zijn mega enthousiast over hem. Maar ben jij ook zo enthousiast over hem? Of heb je ergens nog twijfels? Gelukkig is de wetenschap jouw beste vriend hierin, en dit zijn dan ook de vier kenmerken waardoor je weet dat jouw lover de juiste persoon is voor jou.

1. Hij kan niet stoppen met je knuffelen en aanraken

Kusjes, knuffeltjes, even zijn hand over jouw rug of een vinger door je haar: hij kan niet van je afblijven. Hij is knetterverliefd op je en dat wil hij maar wat graag aan de rest van de wereld laten zien. Het is ook wetenschappelijk bewezen dat stelletjes die oprecht een beetje klef zijn, de gelukkigste stelletjes ter wereld zijn. Lucky you.

2. Hij is mega attent

Misschien zijn het kleine cadeautjes, whatsappjes of briefjes die hij voor jou achterlaat, of dat hij altijd jou op de eerste plaats zet en dan pas zichzelf, maar deze man is mega attent. Jij bent zijn alles en hij zal dan ook op élk mogelijke manier proberen te laten blijken hoeveel je voor hem betekent. Daarnaast is een man die door heeft wanneer je een extraatje nodig hebt in de vorm van liefde, een behoorlijk potentieeltje.

3. Hij staat achter jouw doelen in het leven

Misschien is het die uitdagende stage in Verweggistan die jij wilt volgen, of de keuze om jouw eigen bedrijfje te starten. No matter what, hij zal altijd achter jouw doelen in het leven staan én er nog in geloven als jij de hoop even hebt opgegeven. Hij blijft jou steunen in voor- en tegenspoed. En zeg nou zelf: hier krijg je toch ‘tot-de-dood-ons-scheidt’-gevoelens bij?

4. Hij reageert goed op een conflict

Soms ben je gewoon even niet te genieten: wellicht moet je ongesteld worden, heb je een lange dag gewerkt of is het universum gewoon gigantisch tegen je. De manier waarop jouw lover reageert op een conflict, zegt veel over of hij de juiste is of niet. Als hij op een ondersteunde en zorgzame manier reageert en daarbij laat weten dat hij jouw mening en punt respecteert, staat hij open voor een goede relatie. Hij probeert mee te denken met jouw hersenspinsels en eerlijk, soms is dat best een opgave voor jezelf alleen al. Lief dat hij hierbij mee probeert te denken.

Voldoet jouw lover aan deze punten? Dan scoort hij hoop op de ja-ik-wil-meter. En een hoge score betekent een gelukkige liefde, waarin jij zeker bent dat hij de juiste persoon is. Jullie leven nog lang en gelukkig.

Motto

Reageer op artikel:
Zo weet je of je lover de juiste persoon is voor jou
Sluiten