Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Love 8 december 2019

Herken je deze 8 tekenen? Dan is jouw lover tegelijkertijd ook je bestie

Jij bent niet alleen op zoek naar een lover, maar je wil ook het liefst iemand hebben waarbij jij echt jezelf kan zijn. Dat jullie veel lol hebben en ook alles met elkaar delen maakt jullie relatie alleen maar sterker. Met andere woorden: je wil gewoon een lover die tegelijkertijd ook nog eens je beste vriend(in) is.

Misschien heb je al een bestie. Maar wat een die tegelijkertijd ook jouw lover is én waar jij een toekomst mee ziet, klinkt al helemaal als de perfecte relatie.

Acht teken dat jullie ook beste vrienden zijn

Herken jij de volgende acht tekenen? Dan heb jij naast jouw lover ook nog eens een bestie. Geloof ons, dit is alles wat je wil én zoekt in een relatie.

1. Jullie vragen elkaar om advies

Of het nou gaat om advies over je werk of om hoe je het beste iets tegen je beste vriendin kan zeggen, je vraagt je lover om advies. Ook vraagt hij/zij jou om advies over álles. Als er iets is wat je niet weet bel je jouw lover onbewust direct op en andersom.

2. Jullie hebben inside-jokes

Jullie hebben de meest idiote woorden voor dingen en grapjes die alleen jullie begrijpen. Regelmatig kijken mensen jullie aan alsof jullie allebei wat problemen in de bovenkamer hebben. Deze grapjes maken jullie élke dag weer en het zijn écht jullie grappen.

3. Jullie vertellen elkaar álles

Je vertelt je partner gerust dat je ongesteld bent en denkt dood te gaan van de pijn. De details laat soms niet eens te raden over. En jouw lover vertelt jou ook dingen waarvan anderen zich níet kunnen voorstellen dat hij/zij je dat vertelt. Schaamte is iets wat jullie niet kennen.

4. Jullie taggen elkaar de hele dag door in dingen die jullie grappig vinden

Je ziet een filmpje voorbij komen op Facebook en je weet zeker dat jouw lover dubbel ligt als hij/zij dat filmpje ziet. Andersom tagt je liefje jou ook in filmpjes. Vervolgens sturen jullie elkaar WhatsApp berichtjes die er voornamelijk zo uitzien: ‘Hahahahahahahaha’. Wat wil je nog meer in een relatie?

5. Jullie roddelen stiekem samen over mensen

Je partner heeft je collega nog nooit ontmoet maar je hebt haar zo uitgebreid omschreven inclusief haar irritante gedrag dat je vriend(in) precies weet hoe ze is. Jullie hebben haar zelfs al een nickname gegeven en je laat je dan ook regelmatig uit over hoe irritant je ‘Ms. knows everything better’ vindt.

6. Competitie is iets wat jullie heerlijk vinden

Je zit gerust samen met je lover een avondje te gamen, puur en alleen om hem of haar eens goed in te maken. Jullie hebben altijd de grootste lol over wie beter is. Je kunt zelfs tegen je partner zeggen als jij twee minuten eerder thuis bent: ‘HAHA, ik ben eerder thuis!’

7. Jullie hebben meer idiote dan zoetsappige foto’s

Als jullie samen foto’s terugkijken van vakanties dan zijn ze vaak alles behalve lief en schattig. Zelfs tijdens een romantisch diner weet één van jullie nog een gekke bek te trekken omdat er een foto wordt gemaakt.

8. Je weet precies waar je elkaar mee opvrolijkt

En dit gaat meestal om eten, heel veel eten.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Herken je deze 8 tekenen? Dan is jouw lover tegelijkertijd ook je bestie
Sluiten