Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Love & Seks 13 nov 2019
Leestijd: 5 minuten

Mis jij je lover? Stuur dan het volgende appje op basis van je sterrenbeeld

Hé balen, je lover gaat op vakantie met zijn of haar vrienden. Leuk voor je lover maar jij blijft achter. Na een paar dagen merk je dat je je wederhelft echt begint te missen. Volgens je sterrenbeeld stuur jij dit Whatsappje.

Waar de één een tikkeltje stoer doet via WhatsApp, stuurt de ander een bijna poëtisch Whatsappje. Het uiten van gemis doet elk sterrenbeeld net weer even anders.

Sterrenbeeld en het gevoel van missen

Stiekem is het best fijn om je wederhelft een beetje te missen. Je waardeert elkaar daarna nog meer. Maar welk Whatsappje stuurt welk sterrenbeeld? Ben jij ‘de stalker’ of hou je het vooral praktisch? Check het gauw (lachen gegarandeerd).

Steenbok 22 december – 20 januari

Dit sterrenbeeld heeft nogal snel stress. Grote kans dat jij ook meer stress hebt over de vakantie van je lover dan hij of haar zelf. Je houdt nogal van een strakke organisatie zonder te veel (onaangename) verrassingen. Je wederhelft missen? Daar denk je niet eens aan.

Jouw Whatsappje:
“Hey lieverd, laat je wel direct even weten hoe laat ik je kan ophalen volgende week? En welke terminal kom je dan aan? Geef even je vluchtnummer want dan weet ik waar ik aan toe ben. Alleen handbagage? En oh ja, veel plezier, ga je missen!”

Waterman 21 januari – 19 februari

Dit sterrenbeeld is af en toe een beetje een weirdo. In plaats van dat je gewoonweg toegeeft dat je je wederhelft mist, kom jij met een grappig feitje. Zo laat je toch merken dat je aan hem of haar mist zónder het echt toe te geven. Het feitje wat je stuurt heeft wel altijd iets te maken met de liefde.

Jouw Whatsappje:
“Wist je dat mannetjespuppy’s laten vrouwtjespuppy’s vaak winnen als ze aan het stoeien zijn, zelfs als ze sterker zijn?”

Vissen 20 februari – 20 maart

Als jij iemand mist laat je het weten ook. Je bent één van de gevoeligste sterrenbeelden en je vindt het ook moeilijk om dit te verbergen. Je hebt gelijk meid, het is juist iets moois. Jij stuurt maar wat graag een romantisch Whatsappje en het liefst in de vorm van een poëtische zin.

Jouw Whatsappje:
“Elk liefdesverhaal is mooi, maar de onze is mijn favoriet.”

Ram 21 maart – 20 april

De ram is van nature zelfverzekerd. Jij bent er daarom ook zeker van dat je niet de enige bent die iemand mist. Het kán namelijk niet anders dan dat jouw lover huilend in bed ligt omdat hij of zij jou moet missen. Je wilt wel iets van emoties laten zien maar vooral jezelf niet laten kennen. Oeps.

Jouw Whatsappje:
“Het kan niet anders dat dat jij mij meer mist dan ik jou mis”

Stier 21 april – 20 mei

Dit sterrenbeeld is een beetje lui aangelegd. Desondanks ben jij iemand die bijna ontploft van liefde. Maar je mist ook vooral de dingen die je samen kunt doen met je lover. Jouw berichtje is kort maar krachtig maar wel zó waar.

Jouw Whatsappje:
“Ik kan niet wachten totdat je terug bent zodat we verder kunnen met onze serie op Netflix”

Tweelingen 21 mei – 21 juni

Tweelingen staan bekend als vinders. En zo gaat het ook met jouw gevoelens. Uiteraard mis je je lover enorm en dit laat je graag blijken. Maar andere (ietwat minder romantische) gevoelens steek je ook niet onder stoelen of banken.

Jouw Whatsappje:
“Ik mis je zo liefie!”

5 minuten later:
“Trouwens, kon je niet eens even je eigen sokken naar de wasmand brengen voordat je weg ging? En je zou trouwens ook nog dat lampje vervangen!?”

Het sterrenbeeld Kreeft 22 juni – 22 juli

Als er een sterrenbeeld is wat enorm veel sentiment heeft dan is het de Kreeft wel. Zodra je lover ver van jou verwijderd is lijk je jezelf soms ook wat kwijt te raken. Je vindt het nou eenmaal zó fijn om met je wederhelft te zijn. En dit laat je graag met een ongefilterd Whatsappje weten.

Jouw Whatsappje:
“Hi lieverd, ik weet dat je pas net weg bent maar ik mis je zó erg. Kunnen we alsjeblieft vanavond even Facetimen? Mis je mij ook?”

Leeuw 23 juli – 23 augustus

De Leeuw vindt het heerlijk om in de belangstelling te staan en een podium te hebben. En vaak is het zo dat jouw lover je grootste fan en toeschouwer is. Er mis dan ook één ding wat je enorm mist als je lover weg is en dat is jouw avonturen delen na een dag werken.

Jouw Whatsappje:
“Wel wennen hoor dat je weg bent. Ik heb vandaag zo’n leuke dag op werk gehad ik wil je het liefst alles zo snel mogelijk vertellen!”

Het sterrenbeeld Maagd 24 augustus – 23 september

Jij bent intens maar ook précies en van de feiten. Je bent niet het type wat eeuwig gaat zwijmelen en huilen als je wederhelft weg is. Wat je wel doet is komen met feiten waar jullie beide wat aan hebben. Jouw Whatsappje biedt perspectief zullen we maar zeggen.

Jouw Whatsappje:
“Nog 4 dagen, 5 uur, 12 minuten én 10 seconden voordat we elkaar weer zien schat!”

Weegschaal 24 september – 23 oktober

Jij hebt de heerlijke eigenschap dat je goed naar anderen kunt luisteren. Dit komt omdat je oprecht geïnteresseerd bent in wat je lover allemaal doet. Je vindt het zelfs een beetje flauw om te klagen over hoe erg je je wederhelft mist. Liever toon je interesse.

Jouw Whatsappje:
“Liefde van mij! Vertel eens, wat heb je allemaal gedaan vandaag? Ik ben zo benieuwd hoe je het daar hebt.”

Het sterrenbeeld Schorpioen 24 oktober – 22 november

Mysterie is hetgeen wat jou beste beschrijft. Je bent moeilijk te doorgronden en ook in dit geval hou je het graag allemaal vaag. Tuurlijk mis jij je lover, maar wel zo leuk als hij of zij daar zélf achter kan komen.

Jouw Whatsappje:
“? ? ? ?”

Boogschutter 23 november – 21 december

Ja hoe moeten we dit uitleggen? Jij hebt nogal een hekel aan verplichtingen en hebt je vrijheid nodig. Grote kans dat je pas na een paar dagen je lover laat weten dat je nog leeft én haar of hem mist

Jouw Whatsappje (na 5 dagen):
“Hey, ik mis je man!”

Meer over sterrenbeelden:

Reageer op artikel:
Mis jij je lover? Stuur dan het volgende appje op basis van je sterrenbeeld
Sluiten