Lobke Killaars
Lobke Killaars Love 9 okt 2018

Waarom wakker worden naast je lover het beste gevoel van de wereld is

Niks fijner dan wakker worden naast je lover. Hoewel we soms graag alleen zijn, voelt het goed om wakker te worden met degene van wie je houdt. Nog éven tegen elkaar aankruipen zo in de ochtend. Zeggen we geen nee tegen.

Wakker worden met je lievelingsmens heeft zo zijn voordelen. Dit is waarom het zo lekker is om samen wakker te worden in plaats van alleen.

Ochtendseks

Het wordt aardig lastig om ochtendseks te hebben met jezelf. Hoewel je jezelf kan bevredigen, is seks toch andere koek. En bonus: daarna duik je gewoon weer even het bed in. De hemel.

Opwarmsessie

Zeker in de winter is er niks beters dan je koude lichaam opwarmen aan het lichaam van je partner. Ben jij altijd degene die het warm heeft? Dan moet je het doen met het bevredigende gevoel dat je de ander kan geven.

Knuffelen

Knuffelen is lekker, maar lijkt in de ochtend op de een of andere manier nóg fijner. Heerlijk tegen elkaar aanliggen en samen rustig wakker worden. Of gewoon weer keihard in slaap vallen. Kan ook.

Minder schuldgevoel

Met zijn tweeën uitslapen voelt toch beter dan alleen uitslapen. Wanneer je in je eentje tot 11 à 12 uur blijft liggen bekruipt een schuldgevoel je al snel. Lig je met de ander in bed, dan voelt het op de een of andere gekke manier minder erg.

Samen ontbijten

Langzaam samen uit bed gaan in jullie pyjama-kloffie om te ontbijten: liefde. Nog beter, wanneer jullie naar beneden gaan om een ontbijtje op bed te bereiden, om vervolgens weer terug in bed te duiken en te genieten van een serie.

Waarom mensen bij wie planten altijd dood gaan het allerleukst zijn

Reageer op artikel:
Waarom wakker worden naast je lover het beste gevoel van de wereld is
Sluiten