Rosa Tettero
Rosa Tettero Love 19 jul 2018

Als jij en je lover deze vragen met ‘ja’ beantwoorden zijn jullie meant to be

Heb je het gevoel dat je de ware hebt gevonden? Gefeliciteerd, dan voel je je vast on top of the world. Maar, als jullie deze vijf vragen ook nog eens met 'ja' kunnen beantwoorden, dan zullen jullie voor altijd bij elkaar blijven.

1. Is hij de ware?

Misschien een cliché, maar o zo belangrijk. Als jullie direct het gevoel hadden dat dit het is, dan kan dat wel eens betekenen dat deze liefde voor altijd is. Hebben jullie het over toekomstplannen en over samen sterven? Hebben jullie het gevoel dat jullie één zijn?

2. Vertrouwen jullie elkaar blind?

Jullie relatie zal geen stand houden als jullie elkaar niet blind vertrouwen. Het is de basis. Vertrouwen komt natuurlijk met de tijd, maar je voelt het ook. Deze gaat jou geen pijn doen. Voor altijd van elkaar houden klinkt natuurlijk heel romantisch. Maar uiteindelijk heb je een gezonde dosis realiteit nodig. Elkaar vertrouwen komt daar zeker bij kijken.

3. Communiceren jullie op een gezonde manier?

Een gezonde communicatie is minstens zo belangrijk. Het betekent dat jij en je lover over alles kunnen praten. Alles maken jullie bespreekbaar en niets is gek. Jullie kunnen pittigge discussies voeren zonder dat het uit de hand loopt. Daarnaast weten jullie precies wat er in elkaars hoofd omgaat.

4. Zien jullie de toekomst met elkaar samen?

Het samen naar de toekomst kunnen kijken is een belangrijk element in een toegewijde relatie. Jullie leren continu van elkaar en groeien naar elkaar toe. Jullie willen samen toekomstplannen maken en je ziet die toekomst dan ook niet zonder elkaar voor je. Heb je het gevoel dat jullie elkaar aanvullen en steeds sterker worden in de relatie? Antwoord dan ‘ja’.

5. Hebben jullie plezier samen?

Samen lachen wordt vaak over het hoofd gezien als een onderdeel van een super goede relatie. Het maakt niet uit of jullie samen op een feestje zijn of gewoon boodschappen aan het doen zijn. Jullie hebben altijd wel een momentje met veel plezier.

Vraag jezelf dan ook af: zijn jullie ook soulmates? Beste vrienden? Als jullie dezelfde humor hebben, plezier kunnen hebben en veel lachen in de relatie dan betekent dit dat je een fantastische tijd hebt samen. Dit plezier helpt je daarnaast heel erg om te ontstressen en te bonden.

LEES OOK:
Hoe leuk: Volgens onderzoek is het bekijken van schattige dieren samen met je lover goed voor je relatie

Reageer op artikel:
Als jij en je lover deze vragen met ‘ja’ beantwoorden zijn jullie meant to be
Sluiten