Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love & Seks 19 sep 2015

Lovestory: Meest perfecte boyfriend ooit schreef 365 liefdesbriefjes voor zijn vriendin

Soms kom je verhalen tegen waarbij je hart smelt. Waargebeurde verhalen die someway somehow over het internet zijn gaan zwerven. Zo ook dit verhaal, van een man die iets ongelooflijks liefs deed voor zijn vrouw. En daardoor zwijmelt het hele internet. Reddit gebruiker ‘TheOnlyOne87’ (verdere informatie onbekend) is na zeven jaar vriendschap nu een jaar samen met zijn vriendin. Dan besluit hij haar te verrassen. En niet zomaar met een kadootje, een roos of een lieve kaart. Nee, hij schreef 365 verschillende liefdesbriefjes voor haar. Hij stopte dit vervolgens in een Mason Jar. En zo maakte hij ‘een potje vol liefde’.

In plaats van alles op witte papiertjes te schrijven, gebruikte TheOnlyOne87 drie verschillende kleuren papier voor zijn love notes. Zo kon hij onderscheid maken tussen de verschillende facetten van hun relatie.

De kleur geel staat bijvoorbeeld voor herinneringen. Je kan nagaan dat ze na zeven jaar vriendschap en één jaar relatie heel veel bijzondere traantrekkende herinneringen samen hebben. Roze staat voor de redenen waarom hij van haar houdt. Mocht dit gelukkige meisje even twijfelen (bijna onmogelijk met deze romanticus), dan kan ze één van de roze briefjes lezen. Zucht. En dan heeft de beste man ook nog eens groene briefjes voor liefdescitaten en teksten die iets te maken hebben met zijn liefde voor haar.

Een kado wat recht uit het hart van je man komt, wat kun je nog meer wensen? Zo ziet het potje met liefde eruit:

Reageer op artikel:
Lovestory: Meest perfecte boyfriend ooit schreef 365 liefdesbriefjes voor zijn vriendin
Sluiten