Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 23 sep 2019

Hebben! De Lüa plantenpot vertelt je hoe jouw plant zich écht voelt

Ben je ook het type dat gek is op planten in huis, maar heel veel moeite heeft om ze in leven te houden? Maak je geen zorgen, want er bestaat een speciale plantenpot – genaamd Lüa – waardoor je vanaf nu altijd weet hoe jouw groene vriend zich voelt.

Beetje water erbij? Plantenvoeding nodig? De plantenpot laat namelijk zien hoe het met de plant gaat, waardoor je precies weet hoe je ‘m kunt verzorgen.

Lüa Plantenpot vertelt hoe plant zich voelt

Vanaf nu weet je altijd précies hoe het met je plant is. Want, meten is weten. De Lüa plantenpot vertelt hoe de plant zich voelt. De plantenpot is uitgerust met en scherm van 2,4-inch (6 centimeter) waarop een gezichtje wordt weergeven. Deze plant kan maar liefst 15 emoties tonen via dit scherm. Ge-wel-dig:

Lua, smart planter

Lua is available on Indiegogo: https://igg.me/at/lua https://pr.ai/thread20747

Lüa gaat niezen als je plant verkouden is

Als jouw plant behoefte heeft aan water verschijnt er een dorstig gezichtje op het scherm. Een ziek hoofdje betekent dat je de plant zowat hebt verzopen (oeps!). En heb je jouw plant te lang in het zonlicht gezet? Dan zie je een lachende vampier. Beetje creepy wel. Lüa gaat zelfs niezen als de plant een verkoudheid heeft opgelopen door een té koude omgeving. En Lüa valt in slaap als je te weinig aandacht geeft. Ja het is zo, een plant is nét een huisdier. Of nou ja, een baby vinden wij.

Verkrijgbaar vanaf Kerstmis

Om je niet te ongerust te maken is er ook een app zodat je de plant goed in de gaten kunt houden. Lüa is naar alle waarschijnlijkheid beschikbaar vanaf Kerstmis. Met deze aankoop doe je direct iets aan naastenliefde. Lekker bezig meid.

Meer over planten:

Drimble.nl

Reageer op artikel:
Hebben! De Lüa plantenpot vertelt je hoe jouw plant zich écht voelt
Sluiten