Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 21 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

6 redenen waarom we vandaag nog ‘oui’ willen zeggen tegen een huwelijk met Lucas Bravo

‘Waarom kijk jij Emily in Paris?’ Daar is maar één juist antwoord op, weten we allemaal. De mannelijke hoofdrol ging namelijk naar Lucas Bravo (ook wel bekend als Gabriel of mon chéri) en zo’n schoonheid hebben we in tijden niet meer in een serie voorbij zien komen. Hallelujah.

‘Oui. Baguette. Fromage. Monsieur.’ Jij bent bereid je Frans bij te spijkeren als dat betekent dat je met Lucas Bravo het huwelijksbootje in mag stappen.

Waarom we willen trouwen met Lucas Bravo

Laat duidelijk zijn dat de concurrentie enorm is. Op het moment van schrijven, tikt deze heerlijkheid bijna de miljoen volgers aan op Instagram en het zal ons niet verbazen als hij die laatste paar duizend volgers de komende paar uur nog binnenharkt.

Zeg nooit nooit want wie weet steel jij ergens de komende tijd nog wel het hart van Lucas. En ‘ja’ zeggen zul je, want:

1. We willen elke dag wakker worden naast deze heerlijkheid

Sorry, maar heb je ooit een knapper koppie gezien dan die van Lucas? Wij niet. Alles aan deze man is perfect. Van de betoverende kleur ogen tot zijn woelige haar en strakke kaaklijn. Smelt.

2. We willen elke dag dat sexy accent horen

Waar we allemaal van gingen steigeren in de serie waren de klanken van zijn Franse accent. Ook wel ‘sexcent‘ genoemd want damn that turns you on.

3. We willen elke dag genieten van zijn kookkunsten

Bon Appétit. Quoi? Bon Appétit me, s’il vous plaît. Een man die kan koken (en hoe), wie wilt dat nou niet? Wij in ieder geval wel en als je het jawoord geeft aan Lucas Bravo zal hij elke dag zo’n lekker maaltje voor je op tafel zetten.

Wil jij er op jullie huwelijksdag op je paasbest uitzien? Met deze 3 simpele stappen maak je de beachy waves van Emily in Paris.

4. We willen in Parijs wonen, mét Lucas Bravo

Nog zo’n fijne bijkomstigheid als je trouwt met Lucas: wonen in Paris! Niet voor niks de stad van de liefde genoemd. Dit is waar jij thuishoort. En snel een beetje want je hebt geen tijd te verliezen.

5. We willen samen douchen met hem

We snappen niet dat Emily onder zijn douche kon staan zonder hem uit te nodigen. Zouden wij wel doen. Elke dag opnieuw.

6. We willen zijn omelette du fromage ook weleens in ‘t echt proberen

Ook zijn ontbijt skills schijnen verbluffend te zijn. Die heerlijke juicy omelette du fromage mag hij ons elke ochtend op bed serveren. Alleen in een schort.

Reageer op artikel:
6 redenen waarom we vandaag nog ‘oui’ willen zeggen tegen een huwelijk met Lucas Bravo
Sluiten