Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 12 juli 2018

Jippie! Er is eindelijk een luchtbed groot genoeg voor jou en je girlsquad

Het mooie weer lijkt tegenwoordig onophoudelijk en dat vraagt om coole pool floaties. Vanaf nu kan jij met al jouw besties chillen in dit mega luchtbed. Je hoeft niet langer 'ieder voor zich' te peddelen op een bedje, deze is groot genoeg voor jullie allemaal. Trommel jouw hele groep maar vast op want dit is het favoriete zomeritem aller tijden.

Je wilt chillen met alles en iedereen. Voorheen was dat onmogelijk maar met dit mega luchtbed kan het. Qua formaat kan je denken aan een boot, gelukkig heeft deze geen motor.

Hierin kunnen jullie drankjes drinken, bruin worden en chillen to the max. Ideaal voor op zee en hopelijk niet te groot voor het zwembad.

Luchtbed

Het luchtbedden assortiment is ruim: pizza’s, donuts, krokodillen, voor vrouwen met grote borsten en meer. En zojuist is er weer een geweldige optie bij gekomen.

Er is zitplek voor zes volwassenen en beenruimte zat. Daarnaast is het bed voorzien van drankhouders en daarmee is het ideaal voor zwembadfeestjes.

Er zijn twee varianten en wij vinden het enorm lastig om te kiezen omdat ze allebei zó leuk zijn. Je hebt een unicorn uitvoering en een flamingo versie. Het enorme bed kost rond de 127 euro en je kan deze hier bestellen.

Het kost wat, maar dan heb je wel wat. Namelijk het leukste vriendschapsluchtbed ooit. Nu maar hopen dat het lekker lang zomer blijft en wij er lang van kunnen genieten.

Reageer op artikel:
Jippie! Er is eindelijk een luchtbed groot genoeg voor jou en je girlsquad
Sluiten