Lucky you! Dit betekent het als je kuiltjes in je onderrug hebt

Dat mannen je kuiltjes in je onderrug mooi vinden is je vast meerdere malen verteld. Want eerlijk is eerlijk, het ziet er ook bést wel sexy uit. Maar dat die kuiltjes dit zouden betekenen hadden we alleen maar gehoopt.

Waarom heb jij ze wél hebt

De één heeft wel die mooie kuiltjes in de onderrug, terwijl ze bij een ander niet te vinden zijn. Deze venuskuiltjes zijn genetisch bepaald, bedank daar dus alvast je vader, moeder of oma voor.

De kuiltjes vormen de verbinding van het heiligbeen met het darmbeen. Deze verbinding wordt het sacro-iliacale gewricht genoemd. En bij dat gewricht zitten géén spieren en daarom zie je dus die twee kuiltjes.

Orgasmania

Uiteraard weten wij wel dat je die mooie kuiltjes in je onderrug alles behalve verstopt, maar ze hebben ook nog een andere betekenis. De kuiltjes schijnen namelijk een positieve invloed te hebben op je seksleven.

Zelfs zo’n goede invloed dat je eerder een orgasme krijgt. De kuiltjes wijzen erop dat je een goede bloedcirculatie hebt en het bloed dus ook sneller, eh, daar tussen je benen komt.

LEES OOK: 15 tekenen dat je een échte twenty-something oma bent

Reageer op artikel:
Lucky you! Dit betekent het als je kuiltjes in je onderrug hebt
Sluiten