Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 16 apr 2018

Wauw! Bij deze Nederlandse bowlingbaan gooi je pas echt een strike in stijl

Joe joe, het is tijd om een (vriendinnen)date te plannen. Er is namelijk een vreselijk leuke bowlingbaan in Nederland. Want bij Lucky's Bowling kun je een bowlingballetje wagen in stijl.

Grote kans dat je nog niet van Lucky’s Bowling hebt gehoord. Het is namelijk pas sinds eind maart open, maar geloof ons… Als je weet hoe het eruitziet heb je meteen zin om langs te gaan.

Lucky’s Bowling in Warmond

Als je niet in de buurt van Leiden woont moet je er wel een stukje voor reizen, want Lucky’s Bowling vind je in Warmond. Maar wat maakt Lucky’s zo bijzonder? Nou, de hele inrichting al bijvoorbeeld.

Je bowlt namelijk compleet in stijl. De plastic stoelen maken bij Lucky’s bowling namelijk plaats voor comfortabele Chesterfields. Maar dat is niet alles, je waagt een strike met de skyline van New York als achtergrond. Zélfs de ballen zijn chic: ze zijn allemaal zwart.

Bowl & eat #tonightwebowl #bestburgers #luckysbowling

A post shared by Lucky's Bowling � (@luckysbowling) on

Gin tonic tijdens het bowlen

Wijntjes zijn lekker, maar het is nóg lekkerder om een gin tonic te drinken tijdens het bowlen. En dat alles beter is aan deze bowling zie je zelfs terug aan het eten. Geen slappe frikadellen, maar hoge kwaliteit pizza’s en hamburgers. (Hoewel frikadellen ook top zijn, natuurlijk.)

Dus: neem je vriendinnen mee of ga je toch voor een dubbeldate?

Reageer op artikel:
Wauw! Bij deze Nederlandse bowlingbaan gooi je pas echt een strike in stijl
Sluiten