Isis van Graas
Isis van Graas Life 29 jan 2020

Geen lover om rug te masseren? Dan is deze super schattige luiaard knuffel perfect voor jou

Iedereen kent de struggle: het is ’s avonds laat en hebt zin in knuffels. Ook doet je rug een beetje pijn van de hele dag, maar er is een probleem: je bent zo single als ik weet niet wat. Alle single ladies opgelet, want deze schattige luiaard knuffel masseert je rug.

All the single ladies, put your hands up! Speciaal voor jullie is hier het allerleukste en meest efficiënte knuffeltje dat er bestaat.

De perfecte luiaard knuffel

Het liefst knuffel jij de hele dag door en blijf je samen met je lover in bed liggen totdat de zon weer ondergaat. Maar wie zei dat je een man nodig hebt, heeft deze luiaard knuffel nog niet gezien. Hoewel de feestdagen al een poos voorbij zijn, is dit een perfect cadeautje om aan jezelf te geven.

Je kan ook kiezen voor een normaal masseerkussen, maar waar is daar de lol aan? Dit luiaard knuffeltje is én super lief én doet wonderen voor je rug.

Hier koop je ‘m

Laat dit knuffelige luiaardje zijn werk doen en je een knus gevoel bezorgen. Voor maar €34,99 is ‘ie van jou en kan je hem de hele avond aan je rug hangen. Vergeet alleen niet de batterijen erbij te bestellen voor het massage effect. Hij is verkrijgbaar bij je nieuwste favoriete winkel, Firebox.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
Geen lover om rug te masseren? Dan is deze super schattige luiaard knuffel perfect voor jou
Sluiten