Renée
Renée | LinkedIn Love 4 apr 2019

Waarom luie meisjes juist de meiden zijn die altijd een relatie hebben

Vind je jezelf in de categorie luie meisjes vallen? Gefeliciteerd, want als je graag in een relatie bent, ben je sneller bezet dan andere meiden. Waarom? Omdat je deze niet altijd even positieve eigenschap in je voordeel laat werken.

Veel mensen gaan het nooit toegeven, maar luie meisjes zijn onwijs sexy en gewild.

Waarom luie meisjes juist een relatie hebben

Die luie meisjes hebben namelijk iets wat voor anderen heel interessant is. Zo interessant, dat het helemaal niet moeilijk is om überhaupt een date te regelen voor jou. Dit is waarom jij vaak een relatie (kunt) hebben:

1. Je maakt je niet druk om anderen

Ja, je bent lui. Dus? Jij maakt je absoluut niet druk om de mening van anderen en dat is een eigenschap die je partner waardeert.

2. Je ziet er sexy uit

Veel lovers vinden het helemaal niet nodig als je er ieder moment van de dag eruitziet als een model dat net van de catwalk af komt. Nee, jij omarmt jezelf in je comfortabele outfit en weinig tot geen make-up. Je bent zo nog sexyer dan normaal, waardoor mensen graag naar je kijken.

3. Je weet de beste adresjes in de stad te vinden

Koken? Nee, dat is niks voor jou. Jij bestelt of nog oké, ook goed: je gaat ergens een hapje eten. Hierdoor weet je altijd de beste adresjes van de stad te vinden. De perfecte date locatie heb je daarom al snel gevonden en hiermee scoor je flink wat punten bij je potentiële lover.

4. Je bent intelligent

Dat je slim bent hoeven we je natuurlijk niet te vertellen, maar dat het ook nog eens onderbouwd wordt door onderzoek zegt al helemaal genoeg. Veel partners kunnen intelligentie bij hun liefje waarderen. Met jou weten ze zeker dat ze niet alleen een intelligente meid aan de haak slaan, maar ook nog eens eentje met een leuke persoonlijkheid.

Lees ook: Luie meisjes opgelet! Volgens onderzoek ben jij juist super intelligent

5. Je doet je niet beter voor dan je bent

What you see is what you get, dat is jouw motto. Zodra iemand vijf minuten met je heeft gesproken weten ze al precies wat voor fijn persoon je bent. Je doet je namelijk nooit beter voor dan je bent en dat is vooral tijdens het daten heel verfrissend.

6. Je laat anderen op hun gemak voelen

Omdat je compleet achter jezelf staat en je nergens voor schaamt zorg je er tegelijkertijd voor dat anderen zich heel erg op hun gemak voelen bij je. Je partner weet dat hij of zij gewoon zichzelf kan zijn. Wil je liefje een dag chillen? Dan vind je het helemaal oké om samen te niksen.

Reageer op artikel:
Waarom luie meisjes juist de meiden zijn die altijd een relatie hebben
Sluiten