Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 22 mrt 2018

5 x waarom mannen het liefst een luie vriendin hebben

Lig jij liever in bed met je laptop? Dat nemen we jou echt niet kwalijk. En het goede nieuws is dat jouw vriendje dat ook helemaal niet erg vindt. Mannen vallen namelijk op luie meisjes, en wel om de volgende redenen:

1. Hij vindt het heerlijk jou in zijn kleren op de bank te zien liggen

Jij ligt het liefst op de bank. In zijn kleren. Omdat die zo lekker comfy zitten en naar hem ruiken. Ahh.

Hij vindt dit super schattig. Want je verdrinkt natuurlijk een beetje in die oversized trui. Maar je bent wel helemaal van hem in die kleren.

2. Jij bent zelfverzekerd en daar houdt hij van

Het boeit jou niet dat je nooit naar de sportschool gaat. Jij hebt echt geen afgetraind lichaam nodig om je alsnog super confident te voelen bij hem. Echte liefde.

Bovendien weet jij heel goed dat in een gelukkige relatie beide partners aankomen.

3. Hij mag meestal de film uitzoeken

Jij hebt de hele dag liggen Netflixen en hebt zo’n beetje alle chickflicks al gezien. Nu ben jij zo lief dat híj een keer de film mag uitzoeken. En als hij de baas mag zijn over de afstandsbediening voelt hij zich super mannelijk.

4. Hij vindt het heerlijk dat je zijn lievelingseten bestelt

Als hij thuis komt staat zijn lievelingseten al klaar. En nee, je hebt niet staan koken want daar ben je te lui voor. Daarom heb je jullie lievelingspizza’s laten bezorgen. Stiekem vindt hij dat helemaal niet erg want jullie vinden het allebei heerlijk om met een pizzadoos op de bank te liggen en een serie te kijken.

5. Hij kan zelf ook lekker lui zijn

Hij voelt zich niet verplicht om thuis op te ruimen, want als jij je spullen niet opruimt hoeft hij dat ook niet te doen. Dat principe snappen jullie beide maar al te goed. En dat maakt jullie relatie nou juist zo heerlijk relaxed.

Reageer op artikel:
5 x waarom mannen het liefst een luie vriendin hebben
Sluiten