Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 19 november 2017

Yes! Vanaf eind november kun je ook lunchen bij het roze restaurant Mama Kelly

Een plek waar alles roze is, voorheen konden we daar alleen nog maar over dromen. Maar sinds kort is die meisjesdroom vertaald naar een levensechte plek genaamd Mama Kelly. En dat gewoon in onze hoofdstad. Het restaurant draait deze week hun eerste week en gaat vanaf eind november ook lunch serveren. Meer hebben we niet meer nodig in ons leven.

In de avond brengen de koks de geweldigste dishes op tafel. Dat belooft ongetwijfeld wat voor het eten in de middaguurtjes.

Lunchen bij Mama Kelly

Het restaurant heeft al langer een vestiging in Den Haag, maar sinds deze week ook in Amsterdam. En deze is he-le-maal roze. En goud. De twee mooiste kleuren in de hele wereld wat ons betreft. Het menu voor het diner bestaat uit óf kreeft óf kip. Maar stiekem ook nog uit meerdere gerechtjes.

En eind november kun je ook in de middag terecht bij het restaurant. Want dan wordt de menukaart uitgebreid met een lunch. Yes. Als die niet fantastisch wordt, dan weten wij het ook niet meer.

Tip: Reserveer op tijd want deze hotspot staat bij meerdere mensen op de bucketlist. En als je er een keer geweest bent dan wil je niets anders meer..

Een ander ideetje voor de lunch: Dikke yummie: Er zijn nu sushi sandwiches die je lunch perfect maken

Reageer op artikel:
Yes! Vanaf eind november kun je ook lunchen bij het roze restaurant Mama Kelly
Sluiten