Even spieken: zó ziet de adventskalender van Lush eruit dit jaar

De kerstperiode is het ideale moment om jezelf te verwennen. Enne, met de adventskalender van Lush wordt het aftellen tot kerstavond alleen maar leuker. Want wat is er in de winter nou lekkerder dan in een heerlijk bad zitten omringt met vele geurkaarsen? Een Lush pakketje is hierbij altijd een heerlijke aanvulling.

Verwen jezelf een maand lang met de adventskalender van Lush.

De Lush adventskalender 2020

Je kunt de adventskalender nu al pre-orderen bij Lush. Dan wordt dit prachtige pakket in november al geleverd en kan het aftellen tot de kerst beginnen. In de kalender zitten 24 producten van Lush, deze variëren van bestseller classics tot exclusieve Lush-producten. De kalender wordt geleverd in een handgemaakte doos.

Via een speciale app van Lush kan je elk product uit de kalender scannen en krijg je meer informatie. Je kan bijvoorbeeld lezen over de bestandsdelen die in de producten verwerkt zijn en hoe je de producten het beste kan gebruiken. Handig! De Lush Adventskalender kan je bestellen via de Nederlandse site van Lush.

Adventskalender Lush 2020 producten

Vegan

De adventskalender van Lush is dit jaar helemaal vegan. De herbruikbare doos van de kalender is gemaakt van recyclebaar materiaal. In deze doos is evenveel aandacht gestoken als in de producten. De doos heeft een fleurig design en kan heel makkelijk na de kerst als opruimdoos gebruikt worden. Gooi hem dus vooral niet in de prullenbak na kerstavond.

Daarnaast zijn alle producten in de Lush Adventskalender vegan. De cosmetica wordt niet getest op dieren en is allemaal vers en handgemaakt.

Producten die je tegen kan komen zijn:

Candy Cane bubble bar
Christmas Eve bubble bar
Bombardino bath bomb
Retro Satsumo Santa bath bomb
Abombinaball bath bomb
Ponche shower gel
Salt and Peppermint Bark
Dream Cream body lotion
Sakura Body lotion
Coconut Snow Body lotion
Orange Shower Scrub
Celebrate Body Milk
Yog Nog Shower Gel
Sleepy Shower Cream
Candy Cane lip scrub
Shooting Stars Gift soap
Golden Pear Soap
Kinky Boots bubble bar
Sleepy bubble bar
Twilight bath bomb
Golden Wonder bath bomb
I want a Hippo bath bomb
Snow Fairy shampoo bar
Fresh As perfume

Reageer op artikel:
Even spieken: zó ziet de adventskalender van Lush eruit dit jaar
Sluiten