Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Beauty en Style 19 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Lush komt met geweldige glow sticks die pérfect zijn als highlighter

Soms komen er beautyproducten op de wereld die je hóe dan ook wilt hebben in je leven. Vandaag is zo’n dag. Lush heeft namelijk vanaf nu fantastische glow sticks die pérfect zijn als highlighter.

Highlighters heb je nooit genoeg. Het geeft je die magische glow op je jukbeenderen die door geen enkel ander beautyproduct te evenaren is. En daarom presenteren wij vol overtuiging: dé glow sticks van Lush.

De magische glow sticks van Lush

We kennen Lush natuurlijk van de geweldige bruisballen. Ze zijn verkrijgbaar in alle kleuren, soorten glitters én geweldige geuren. Maar nu komen ze met de glow sticks die er nét zo verslavend uitzien.

Ruiken naar kerst én zijn er uit als een feestje

De glow sticks zijn onderdeel van de make-up collectie voor de feestdagen. Deze musthaves zijn stuk voor stuk geïnspireerd op de populaire Lush-kerstgeuren. Er zijn 5 verschillende kleuren; van hard roze tot aan champagnekleur met allemaal een geweldige naam.

Santa’s Belly

Gezegend met een getinte huid? Dan staat deze warme glanzen rode highlighter geweldig op je wangen. Voedende kokos- en jojobae-olie verzachten en voeden je huid ook nog eens. Deze rode highlighter ruikt naar frisse appel.

Yog Nog

Een champagne highlighter staat vrijwel bij élke huidskleur. Prachtig op je wangen en sleutelbeenderen. Deze glow stick heeft een zoete geur en de voedende kokos- en jojobae-olie verzachten en voeden je huid. Hebben dus.

Golden Pear

Ga jij liever voor écht goud op je jukbeenderen? Dan is deze kleur het helemaal voor jou. De bronze glitters zorgen voor een sunkissed look, teint, zelfs midden in de winter. Hydraterende kokos-, argan- en jojoba-olie zijn zacht voor je huid en zorgt er voor dat de glitters beter blijven zitten

Snow Fairy

De beroemde Snow Fairy van LUSH is terug. Deze highlighter tovert lila, blauwe en roze glitters tevoorschijn, écht magisch. Daarnaast zorgt ons favoriete elfje voor een magisch zachte huid: kokos- en arganolie verzachten en hydrateren.

World’s Smallest Disco

Een prachtige highlighter in een zachte, bijna witte glinsterende kleur. Perfect voor de meiden die van koele tinten houden op hun huid. Kokos- en arganolie verzachten en verzorgen je huid, en met de glans en glitter ben jij de knapste in de disco.

Lush highlighter

Go get your glow stick

En, weet je al welke glow stick jouw beste vriendin wordt? Je koopt ze hier voor 15 euro per stuk.

Meer over beauty:

Lush.com

Reageer op artikel:
Lush komt met geweldige glow sticks die pérfect zijn als highlighter
Sluiten