Hebben! Lush komt met de prachtigste kerst collectie die je ooit hebt gezien

Je bent niet de enige die zich nu al verheugt op de kerst. Ook Lush kijkt enorm uit naar de dagen gevuld met glitters, gezelligheid en overvolle buiken. Waar de meesten nog moeten accepteren dat de zomer toch écht voorbij is, is Lush alvast bezig geweest om een kerstcollectie in elkaar te toveren. Zo kan jij jezelf de hele winter door verwennen.

Lush viert kerst

Natuurlijk kan je niet wachten tot de dagen weer gevuld zijn met warme dekens en dikke sjaals. De dagen dat je net iets te veel eet met net iets te veel wijntjes ernaast zijn de beste. Heb je iets te veel lekkernij naar binnen gewerkt? Gelukkig kan je in de avond uitbuiken en uitkateren op de bank met je lievelingsmensen. En wat ook fijn is aan de winter: je hebt een goede smoes om elke week in bad te gaan.

Met dat laatste is Lush het heel erg eens. Ze weet wel hoe ze kerst moet vieren en brengt voor de feestdagen een speciale collectie uit. Deze collectie is een lust voor het oog en op het moment dat je dit leest zijn de producten al verkrijgbaar. Dat wordt dus rennen naar de winkel en inslaan als een gek.

Kerst producten 2018

Lush geeft aan dat er plek vrij is gemaakt voor 117 (wow, ja) nieuwe producten. Hiervan zijn er 56 cadeaus, 21 badproducten, 15 voor onder de douche, 10 zepen en 15 overige producten. Genoeg keuze denken wij zo.

Dit zijn enkele van onze favorieten:

lush kerst
lush kerst

Onderstaande body lotion is qua ontwerp niet heel bijzonder, qua betekenis wel. Het geld wat ze verdienen met deze lotion gaat namelijk allemaal naar een goed doel. Kerst is dé tijd om iets te doen voor een ander en op deze manier zorg je ervoor dat jij niet de enige bent die plezier heeft van je aankoop.

lush kerst
lush kerst
lush kerst
lush kerst

Ochtendhumeur? Deze hilarische flamingo badmuts vrolijkt je ‘s ochtends sowieso op

Reageer op artikel:
Hebben! Lush komt met de prachtigste kerst collectie die je ooit hebt gezien
Sluiten