Hebben! M.A.C Cosmetics lanceert nieuwe VIVA GLAM-collectie

Make-up-liefhebbers opgelet: M.A.C Cosmetics, bekend om haar lipstick, komt nu met een gloednieuwe collectie, waaronder een nieuwe felrode tint in MAC’s klassieke Matte formule. Dit wil je, toch?

En het leuke is: deze samenwerking is met niemand minder dan Rosalía Vila Tobella. Hoe

Samenwerking M.A.C Cosmetics

Voor degene die Rosalía nog niet kennen of wel een een opfrissertje kunnen gebruiken: Rosalia is een 27-jarige songwriter, zangeres, actrice én producer uit Barcelona. De beeldschone zangeres is dus lekker bezig en wordt met de dag populairder.

Hoe leuk is het dus dat M.A.C Cosmetics met Rosalía een samenwerking is aangegaan om samen de nieuwe bijzondere collectie te lanceren? Juist ja, heel leuk. De nieuwe collectie bevat onder andere een nieuwe vuurrode tint dat geïnspireerd is op elektronische beats, urban ritmes, feminisme en de flamenco. Deze collectie past daarom ook perfect bij de Spaanse Rosalía.

Goede doel

Het leuke is: de opbrengst van de gloednieuwe collectie van M.A.C gaat 100% naar het MAC VIVA GLAM Fund. Zij strijden voor een gelijke en gezonde toekomst voor iedereen en werken samen met lokale organisaties die ondersteuning bieden aan meisjes en vrouwen, de LGBTQ+ gemeenschap en mensen die een positieve HIV diagnose hebben gekregen.

Sla die nieuwe collectie dus in grote getallen in, want je bent aan shoppen voor het goede doel. Win-win, dachten wij zo. Of hoe M.A.C het noemt: feel empowered to look good – for good. Get the Lipstick that gives back 100%.

Lancering

We hebben nog eventjes geduld nodig girls – totdat we onze lippen mogen stiften met de prachtige lipsticks in verschillende kleuren. De nieuwe collectie wordt namelijk gelanceerd op 24 september (bijna!). Wij kunnen in ieder geval écht niet meer wachten. Hieronder zie je een afbeelding van alle nieuwe lipsticks weergegeven. Voor welke kleur ga jij?

Bron: M.A.C Cosmetics

Lees ook: Betaalbaar én vegan: Action vernieuwt make-upcollectie en skincarelijn

Reageer op artikel:
Hebben! M.A.C Cosmetics lanceert nieuwe VIVA GLAM-collectie
Sluiten