M.A.C heeft zojuist de allergaafste make-up collectie aangekondigd geïnspireerd op de jaren 90

Make-up junkies opgelet! M.A.C Cosmetics is wéér een ontzettend mooie samenwerking aan gegaan. Later dit jaar lanceert M.A.C namelijk een make-up collectie geheel in #TBT stijl. Een collectie geïnspireerd op zangeres Selena Quintanilla, en hij is fantastisch.

Na de Cinderella collectie en de samenwerking met Prabal Gurung (om maar even wat pareltjes te noemen), komt M.A.C binnenkort met producten die helemaal 90 style zijn. Het merk maakte dit bekend op hun Instagram pagina:


Voor diegene die Selena niet kennen, ze was een Amerikaanse zangeres die groot is geworden door haar Spaanstalige liedjes. Haar fans zijn haar nooit vergeten want blijkbaar hebben ze al maandenlang op allerlei social media kanalen aangedrongen op deze samenwerking met M.A.C. De hashtag #SelenaQuintanillaForMAC ging het hele internet over en er was zelfs een petitie die men kon tekenen om deze collectie waarheid te laten worden.

Gelukkig heeft M.A.C geluisterd en is het daadwerkelijk tot een samenwerking gekomen. Ondanks dat er nog geen beelden zijn van de collectie die we kunnen laten zien, weten we al wel dat het bruine kleuren worden, rode lipsticks en mysterieuze oogschaduwkleuren. Typisch jaren 90, toch? Wij kunnen niet wachten.

Reageer op artikel:
M.A.C heeft zojuist de allergaafste make-up collectie aangekondigd geïnspireerd op de jaren 90
Sluiten