Maak in 5 stappen de hottest hair en make-up look die je ooit hebt gezien

De haar en make-up look van Nina Agdal tijdens een feest van Sports Illustrated  is één van de mooiste looks die we ooit hebben gezien vanwege de glow. De hele look schreeuwt gewoon Valentijnsdag. Daarom laten we je in 5 stappen zien hoe jij er ook zo pretty en glowy eruit kunt zien.

Haar

1. Föhn je haar met een krulborstel en probeer de uiteinden lichtjes te laten krullen.

2. Strooi daarna wat volumepoeder over je haar en geef het door te wrijven de textuur die je wil. Finish met een haarlak.

3. Borstel hierna de bovenste laag van je haren heel lichtjes door. Zo zorg je ervoor dat je het volume in je haar behoudt maar dat het er toch glad uitziet.

Make-up

4. Het allerbelangrijkste onderdeel van de look is het highlighten van het gezicht. Breng een highlighter aan op de hoge gedeeltes van je gezicht, dus voorhoofd, neusbrug, kin en jukbeenderen.

5. Maak een smokey-eye met een taupe kleur. Dit geeft het zwoele effect, wat veel zachter staat dan wanneer je een smokey-eye met zwart of grijs maakt. Om je ogen nog meer te laten stralen breng je een highlighter aan in de binnenste hoeken van je oog.

6. Zet je wangen flink aan met blush en blend dit mooi samen met de highlighter.

7. Als laatste neem je een glanzende maar wel dekkende kleur lichtroze lippenstift. Het mooiste effect bereik je wanneer je onder de lippenstift een laagje concealer aanbrengt. Zo kleurt de lichtroze kleur mooi op. Als finishing touch is het mooi om nog (subtiel) wat highlighter aan te brengen op de cupidoboog (het golfje van je bovenste lip).

En voilà, zo ben je helemaal klaar om te shinen op Valentijnsdag.[full_width][/full_width]

Reageer op artikel:
Maak in 5 stappen de hottest hair en make-up look die je ooit hebt gezien
Sluiten