Janne Vogel
Janne Vogel Love 11 mrt 2020

Oeh: voor deze 4 sterrenbeelden is maart een hele romantische maand

Valentijnsdag is voorbij, maar er hangt nog wel degelijk liefde in de lucht. Maart is volgens de sterren romantisch, en dan vooral voor de volgende vier sterrenbeelden. Schorpioen, Stier, Maagd en Boogschutter: bereid jullie voor op some love.

Maart is romantisch voor de volgende sterrenbeelden

Een onverwachte ontmoeting, een vonk die overspringt, of dat stapje verder in je relatie: maart wordt romantisch. En dan vooral voor de sterrenbeelden Schorpioen, Stier, Maagd en Boogschutter. Waarom? Lees even mee.

1. Stier: je lijkt wel magnetisch deze maand

Wow Stier, jij bent deze maand onweerstaanbaar. Alle ogen zijn op jou gericht. Venus brengt je sensuele charmes en Uranus voegt een beetje excentriciteit toe.

Single? Dan zorgt deze Venus-Uranus-samenwerking hoogstwaarschijnlijk voor een plotselinge aantrekkingskracht. Heb je een relatie? Dan is de energie die je voelt ideaal om eens buiten de kaders te denken. In termen van romantiek, of in de slaapkamer bijvoorbeeld.

2. Maagd: je bent in voor een (romantisch) avontuur

Je bent normaliter geen fan van het verkennen van onbekend terrein, maar hebt opeens zin om een risico te nemen. Take a walk on the wild side, Maagd.

Als je single bent, kun je rekenen op een interessant liefdesvooruitzicht. Misschien ontmoet je eindelijk iemand die aan jouw ideaalplaatje voldoet. Of komt er iets op je pad waar je nooit van had durven dromen. Laat je door de maand maart verrassen.

3. Schorpioen: je maakt interessante connecties

Bereid je voor op een maart vol liefde, Schorpioen. Als je een relatie hebt, zorgt Venus voor extra passie in je huidige relatie. Als je single bent, zul je sterk de behoefte voelen om verbinding te maken met iemand.

Wanneer Venus en Uranus samenkomen, kan het alle kanten op. Je zou bijvoorbeeld een plotseling verlangen kunnen krijgen naar vrijheid in je relatie. Of er springt een vonk over. Wanneer Mars later deze maand verschijnt, zul je duidelijk(er) voor ogen hebben wat je wilt.

4. Boogschutter: jij weet hoe aantrekkelijk je bent

Voor jou staat maart in het teken van plezier, creativiteit en romantiek, Boogschutter. En je zult net zo zelfverzekerd zijn als altijd, omdat het je lukt om je echt blij en gelukkig te voelen.

Zodra Venus en Uranus elkaar in maart ontmoeten, kan er iets romantisch op je pad komen. Een kans die je niet af kunt slaan. Ergens weet je heel goed wat je wilt en ben je niet bang om het te krijgen. Wanneer Mars later deze maand in het spel komt, kan het zijn dat je eindelijk ‘de’ stap zet.

Lees ook: