MAC brengt zoete lipscrubs uit en je lippen worden er enorm blij van

Het jaar begint goed met dit geweldige nieuws. Want oh MAC, wat maak je ons toch weer blij. En blut. Maar dat geeft niet, want producten van MAC zijn gewoon fantastisch. Zo ook deze nieuwe collectie, waar je lippen heel erg blij van gaan worden.

Prepare your lips. MAC Cosmetics komt met een nieuwe lijn waar je lippen helemaal smooth van zullen worden. MAC’s Lipscrubtious is een feit.

Lipscrubtious: alsof dat al niet fabulous genoeg klinkt. Het is een scrub voor je lippen op basis van suiker. Daar lik je je lippen bij af. Daarnaast zorgt het product dat je droge en schilferige huid weer prachtig glad en glanzend wordt door de hydraterende en voedende conditioners.

Dat is nog niet alles, er zijn namelijk verschillende kleuren verkrijgbaar: Sweet Vanilla, Candied Nectar, Fruit of Passion, Summer Berry en Sweet Brown Sugar.

Laat dit nu nét zijn wat we nodig hebben na de winter, zodat we met onze lippen getuit aan de lente kunnen beginnen. 23 maart kun je naar de winkel rennen om de smakelijke potjes te scoren.

LEES OOK: Wil je vollere lippen? Wasabi is je vriend

Reageer op artikel:
MAC brengt zoete lipscrubs uit en je lippen worden er enorm blij van
Sluiten