Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 23 december 2017

Met deze MAC charcoal maskers zijn grove poriën verleden tijd

Maskers die opdrogen op je huid om vervolgens al je mee-eters eruit te trekken zijn vreselijk verleidelijk. Je huid vindt dat alleen niet zo fijn. Maar, MAC komt met de perfecte oplossing, eentje die veel beter is. Deze charcoal maskers zijn namelijk dé uitkomst voor je grove poriën.

De briljante MAC charcoal maskers zijn hier

Last hebben van grove poriën kan soms vreselijk op je zenuwen werken. Je krijgt die zwarte punten maar niet weg en het lijkt met de dag erger te worden. Wat te doen? Ze wegwerken. En dat kan nu perfect met de allernieuwste lijn van MAC met de charcoal maskers.

MAC lanceerde ‘Mineralize Total Detox’, dat bestaat uit drie gloednieuwe producten waar charcoal is zit verwerkt: houtskool. Dat klinkt misschien gek, maar het schijnt heel goed te zijn aangezien houtskool als een magneet het vuil uit je huid trekt. Dit is de masker der maskers.

Hier word je blij van

De lijn bestaat uit een gemineraliseerde charged-water-koolspray, een ‘Reset and Revive’ houtskool masker en een exfoliator met vulkanische as. Hiermee zal MAC in 2018 een hoop vrouwen blij maken. Op 4 januari gaan de producten in de verkoop, zet de datum maar vast in je agenda.

LEES OOK: Bizarre trend: er zijn nu maskers voor je borsten

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Met deze MAC charcoal maskers zijn grove poriën verleden tijd
Sluiten