Er is een MAC Cosmetics outlet waar je met korting de mooiste make-up koopt

Goed nieuws, want je hoeft niet langer je hele salaris te spenderen aan de fijnste producten van MAC Cosmetics. Het merk heeft namelijk een online outlet waar je – je raadt het al – make-up met korting scoort. Best fijn nieuws zo aan het einde van je salaris, of niet?

Je hoeft niet langer te wachten tot het payday is, want door de MAC Cosmetics outlet kun je de hele maand lang make-up shoppen. Zónder dat het je een fortuin kost.

De MAC Cosmetics outlet waar je make-up met korting koopt

Op de website van MAC Cosmetics vind je een speciale pagina met producten die binnenkort uit het assortiment gaan. Het is natuurlijk hartstikke zonde om die make-up weg te gooien, dus daarom verkopen ze het voor een kleine prijs. Een win-winsituatie: het cosmeticamerk komt zo van hun stock af en jij kunt met korting make-up kopen. Je hoort ons niet klagen.

Ben je nog op zoek naar een foundation, lip liner of misschien juist kwasten? Dan ben je op de ‘goodbye’ pagina van MAC aan het goede adres. De volgende producten kun je er op dit moment shoppen:

mac cosmetics foundation
MAC Cosmetics

1. Next To Nothing Face Colour in Deep-Dark €32 €22,40

Deze getinte moisturizer maakt je huid net even wat egaler, terwijl het je tegelijkertijd een natuurlijke glans geeft.

mac lipstick met korting kopen
MAC Cosmetics

2. Liptensity lipstick in Smoked Almond €25 €17,50

Ben je nog op zoek naar een mooie perzik kleurige lipstick? Dan hebben we ‘m bij dezen gevonden.

mac oogschaduw korting
MAC Cosmetics

3. Raver girl palette €39,50 €27,65

Als je groene of blauwe ogen hebt, is dit oogschaduw palette perfect voor jou. De roze-paarse tinten laten je ogen namelijk onwijs spreken.

mac blush
MAC Cosmetics

4. Blush in de kleur Plum Foolery €24 €16,80

De blushes van MAC zijn heel fijn, dus het is al helemaal top dat je er nu eentje kunt kopen met korting. Deze roze kleur is perfect voor het najaar.

Meer over MAC Cosmetics:

Reageer op artikel:
Er is een MAC Cosmetics outlet waar je met korting de mooiste make-up koopt
Sluiten