Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 2 mrt 2018

Deze té schattige panda collectie van MAC Cosmetics ligt binnenkort in de winkel

Ben jij dol op make-up in pastelkleurige tinten? Dan is de nieuwe make-up lijn van MAC Cosmetics waarschijnlijk echt iets voor jou. MAC Cosmetics is een samenwerking aangegaan met Nicopanda en de collectie is echt om op te eten.

MAC Cosmetics komt met een nieuwe make-up lijn in samenwerking met het merk Nicopanda. Kenmerkend voor Nicopanda is het schattige pandabeertje in Japanse Manga-stijl.

MAC Cosmetics samenwerking nicopanda

Het bekende pandabeertje van het merk Nicopanda is terug te zien in de hele make-up lijn van MAC. Zo zit er een pandahoofdje op de make-up kwasten en de lippenstift. In de collectie zitten vooral baby blauwe, paarse en lichtroze tinten, super schattig. Er zijn verschillende kleuren glitterlipgloss verkrijgbaar in de collectie, en een set blauwzwarte nepwimpers.

het iconische pandabeertje

In een interview met Elle Icon Lee vertelt oprichter Nicola Formichetti dat hij vroeger een grote baard had en een beetje dikkig was, waardoor zijn vrienden hem vernoemde naar het bekende Japanse beertje, de panda.

Wanneer de producten precies in de winkel liggen is nog niet bekend, maar in de campagnevideo hieronder krijg je wel alvast een indruk van de collectie.

View this post on Instagram

MAC x NICOPANDA. @rinasonline made the song “Play on Me” for this collection and it is amazing!! Launching globally soon. 🐼 . Director: Cycy Sanders (@cpxnyc) Makeup: Isamaya Ffrench (@isamayaffrench) Hair: Shay Ashual (@shayashual) Manicurist: Eichi Matsunaga (@eichimatsunaga) #nicopanda #MACnicopanda #maccosmetics #nicolaformichetti

A post shared by Nicola Formichetti (@nicolaformichetti) on

Misschien ken je de ontwerper achter dit merk, Nicola Formichetti, al. Hij werkte eerder al als ontwerper voor Mugler en Diesel. Ook is hij stylist geweest voor Lady Gaga en heeft hij een aantal iconische outfits voor haar samengesteld.

Nicola Formichetti heeft Nicopanda in 2011 samen met zijn broer Andrea Formichetti opgericht. Ze zijn van Italiaans-Japanse afkomst en dat is duidelijk terug te zien in hun stijl.

Reageer op artikel:
Deze té schattige panda collectie van MAC Cosmetics ligt binnenkort in de winkel
Sluiten