MAC Cosmetics lanceert de long lasting foundation van je dromen

Meiden met een vettere huid opgelet, want MAC Cosmetics komt met de foundation waar je al jaren op wacht. Houd je van een matte basis die je gedurende dag niet hoeft bij te werken? Maak dan snel kennis met de nieuwste parel uit de familie: Studio Fix Soft Matte Foundation Stick.

Deze foundation is namelijk perfect voor de medium coverage lovers die willen dat hun make-up de hele dag netjes blijft zitten. De Studio Fix Soft Matte Foundation Stick is waarschijnlijk wel de meest langhoudende foundation die MAC Cosmetics tot nu toe heeft gemaakt.

MAC Cosmetics Studio Fix Soft Matte Foundation Stick

De klassieke en enorm populaire Studio Fix collectie wordt vanaf september uitgebreid met deze stick. Bereid je voor om in één swipe je foundation aan te brengen, terwijl je de rest van de dag geen touch-up meer nodig hebt. Dit klinkt perfect.

De Studio Fix Soft Matte Foundation Stick is een 24 uur langhoudende, medium coverage foundation die tegelijkertijd je huid mat en gehydrateerd houdt. Van een gemiddelde make-up liefhebber tot professionele visagisten: deze foundation kan iedereen gebruiken.

Beschikbaar in 33 kleuren

Zoals we van MAC Cosmetics gewend zijn houden ze rekening met alle huidskleuren. Deze foundation wordt in 33 kleuren gelanceerd, waardoor er ongetwijfeld een passende kleur voor jou bij zit. Omdat het een stickvorm is raden we je aan om ook een donkere kleur aan te schaffen, want het is perfect om naast foundation als contour te gebruiken.

De foundation is in de volgende kleuren verkrijgbaar:
NC13, NC15, NC16, NC17, NC18, NC20, NC25, NC27, NC30, NC35, NC37, NC38, NC40, NC42, NC44, NC45, NC50, NC55, NC60.
NW13, NW15, NW18, NW20, NW22, NW30, NW35, NW43, NW45, NW47, NW50, NW55, NW60.

Maak kennis met ‘premium skin’

Is het wel de juiste tijd om een matte foundation te lanceren? De matte foundations maken namelijk steeds meer plaats voor producten die je huid een glans geven. De real skin-trend is super trending, maar daar hoef je je met deze nieuwe foundation geen zorgen om te maken.

Terry Barker, Director Make Up Artistry bij MAC Cosmetics in Londen, zegt het volgende: “Het is premium skin. Verbeterd, vol, gladgestreken en vol hydratatie. Mat werd in het verleden geassocieerd met droogheid en dofheid. Het nieuwe mat gaat over soft focus verdoezelen zonder een deken aan dekking.”

Hoe breng je de foundation aan?

Als je niet gewend bent om met een stick foundation te werken, vraag je jezelf waarschijnlijk af hoe je het dan het beste kunt gebruiken. De opties zijn volgens Terry Barker eindeloos. “Het kan aangebracht worden met de 170 Synthetic Rounded Slant kwast, 182 Foundation kwast, 270 Mini Rounded Slant kwast en 190 Flat Foundation kwast, spons of simpelweg direct op het gezicht en met de vingers.”

Als je het eindresultaat toch te mat vindt, kun je de foundation mengen met Strobe Cream of even setten met een fixing spray.

MAC Cosmetics Studio Fix Soft Matte Foundation Stick is vanaf 5 september verkrijgbaar voor €30.

Meer over beauty:

Reageer op artikel:
MAC Cosmetics lanceert de long lasting foundation van je dromen
Sluiten