MAC werkt samen met Disney aan de make-up collectie van je dromen

Vers van de pers: MAC heeft een te gekke samenwerking aangekondigd waar je héél blij van wordt. Er komt namelijk een heuse Disney collectie aan en serieus, take our money want we willen nu al alles hebben.

Heb je al gelezen dat de Aladdin trailer is aangekondigd? Nou, dat is precies de reden voor de MAC x Disney collectie, want er komt dus een hele lijn met alleen maar Aladdin make-upjes. Hoe heerlijk is dat?

MAC x Disney collectie: wat weten we tot nu toe?

Of je nu niet kan wachten om de producten te gebruiken of een echte verzamelaar bent: deze collectie wil je in ieder geval in handen hebben. We zetten de belangrijkste informatie voor je op een rij.

‘Om Disney’s Aladdin te vieren kondigt MAC een special-edition, weelderig verpakte collectie aan die gemaakt is om samen te vallen met de langverwachte release van deze spannende en levendige live-action film van de Disney klassieker’, aldus MAC.

De MAC x Disney collectie bestaat uit een complete kit vol prachtige lip, cheek en oogproducten gebaseerd op de prachtige schoonheid van Jasmine. ‘Deze nieuwe, spannende samenwerking benadrukt de krachten en schoonheid van Jasmine. Met een kleurcollectie dat laat zien dat ze zelfverzekerd is en een sterke wil heeft om iedereen te inspireren zichzelf te uiten in de manier waarop we dat willen.’

Wat kun je ervan verwachten?

Je hebt volgens het cosmeticamerk niet langer een magische lamp nodig om je dromen uit te laten komen. Verwacht de mooiste metallics, matte tinten, glanzende kleuren en natuurlijk juweel-achtige tinten. Met andere woorden: deze producten komen bovenaan je wensenlijstje.

De producten zijn vanaf 16 mei verkrijgbaar bij de counter. Hierbij een sneak peek:
mac disney collectie

mac disney collectie
mac disney collectie

De nieuwe Aladdin trailer is er en we kunnen niet wachten op de hele film

Reageer op artikel:
MAC werkt samen met Disney aan de make-up collectie van je dromen
Sluiten