MAC fans opgelet! Het make-up merk komt met parfum gebaseerd op de populairste lipsticks

Knal rood, bordeaux, oude, paars, het liefst heb je álle kleuren lipsticks van MAC. Vind je het heerlijk om je lippen te voorzien van een kleurtje en smeer je het allerliefst met MAC, omdat dat nou eenmaal prachtige en intense kleuren zijn? Pas dan op, want er is nu iets waardoor je weer een heel nieuwe verslaving zult krijgen.

MAC komt namelijk met een parfumlijn. En dat is nog niet alles. Nee, de heerlijke geuren zijn gebaseerd op de zes best verkopende flipstickkleuren van Mac: Ruby Woo, Lady Danger, Heroine, Velvet Teddy, Creme d’Nude en Candy Yum-Yum.

Al die fantastische lipsticks krijgen een bijpassende geur, die gebaseerd is op de kleur van de lippenstift. Is het niet ge-ni-aal?

Een matchy lipstick en geur hebben

De lipsticks krijgen een eigen parfum

Zo zal de paarse lipstick genaamd Heroine een geur krijgen die houtachtig is. Candy Yum Yum zal vanzelfsprekend super zoet zijn en Crème d’ Nude zal een musk-achtige geur met amber worden.

Vanaf 11 februari 2017 zal de Shadescents collectie van MAC in de winkels liggen. Dat wordt jezelf verwennen met Valentijnsdag. Of je lover subtiel inseinen natuurlijk…

Reageer op artikel:
MAC fans opgelet! Het make-up merk komt met parfum gebaseerd op de populairste lipsticks
Sluiten