Renée
Renée | LinkedIn Beauty & Style 14 november 2019

Wau-hauw! Dit is de complete MAC Cosmetics kerstcollectie en we kunnen niet aan hoe mooi het is

We snappen helemaal als de feestdagen je favoriete dagen van het jaar zijn, want het staat niet alleen in het teken van liefde en gezelligheid, maar ook fantastische beautycollecties. Zo is de MAC Cosmetics kerstcollectie van 2019 nú uit en eerlijk… We zijn verliefd.

Ieder jaar kijkt de Beautify redactie uit naar de MAC Cosmetics kerstcollectie en de collectie van dit jaar is weer een pareltje. Geloof ons als we zeggen dat je moeite gaat hebben om niet compleet los te gaan. Er zitten weer prachtige producten tussen, dus hoog tijd om die met je te delen.

De MAC Cosmetics kerstcollectie van 2019

De Starring You collectie draait compleet om sterren én om jou, omdat jij ook een ster bent. Je ziet de sterren terug op alles: van de verpakking tot de producten zelf. Hallo glitters en schitterende nieuwe looks, want één ding is zeker. Jij gaat zeker wat kerstlookjes oefenen voor de feestdagen aanbreken.

MAC kerstcollectie lipsticks
MAC Cosmetics

Kiss of Stars lipsticks €22

Hoe prachtig zijn de Kiss of Stars lipsticks? Er zijn zes verschillende kleuren van subtiel glam tot tinten waarmee je een glitzy statement maakt. Natuurlijk ontbreekt de klassieke rode kleur voor de feestdagen niet.

MAC kerstcollectie 2019 lipglass
MAC Cosmetics

Lipglass €14,50

We zijn onwijs blij dat lipgloss het tegenwoordig wint van de liquid lipsticks, want deze lipglasses van MAC zijn echt te prachtig voor woorden. Deze glitterende tinten wil je toch ASAP op je lippen aanbrengen?

mac kerstcollectie poeders
MAC Cosmetics

Opalescent Face Powders €32,50

Wauw, wauw, wauw. Kijk naar de print op deze Face Powders. En kijk naar de kleuren, dit is toch je ultieme kerstdroom in make-up vorm? We weten nog niet hoe gepigmenteerd deze poeders zijn, maar we zien het als een prachtige blush en bronzer.

mac cosmetics kerstcollectie spellbinder oogschaduw
MAC Cosmetics

Spellbinder Shadow €23

Deze nieuwe, fluweelzachte oogschaduw is uniek in z’n soort. Vier verleidelijke kleuren geven je een intense oogopslag door de sterke pigmentatie.

mac kerstcollectie sets
MAC Cosmetics
mac kerstcollectie sets 2
MAC Cosmetics
mac kerstcollectie kerstsets 3
MAC Cosmetics
mac cosmetics kerstcollectie sets 4
MAC Cosmetics
mac cosmetics kerstcollectie sets 5
MAC Cosmetics

Holiday sets

We weten niet waar we enthousiaster over zijn: de losse producten of deze holiday sets. Kijk deze beauties eens schitteren. Er zijn maar liefst 33 sets in vier verschillende prijsklassen. Er zijn setjes voor de teint lovers, maar ook sets voor lippen of juist complete looks, zodat je alles in één hebt. En dan hebben we het nog niet eens over de adventskalender gehad. We zijn fan.

Deze collectie ligt sinds november in de winkels. Ga snel naar MAC Cosmetics locaties of naar website om te kijken welke items nog beschikbaar zijn.

Meer lezen?

Reageer op artikel:
Wau-hauw! Dit is de complete MAC Cosmetics kerstcollectie en we kunnen niet aan hoe mooi het is
Sluiten