Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Beauty 17 aug 2015

M.A.C lanceert Haute Dogs collectie en alle hondenliefhebbers worden he-le-maal gek

Haute Dogs, alleen M.A.C Cosmetics kan met zo'n collectie komen en de hele wereld op z'n kop zetten. Make-up en de liefde voor honden wordt feilloos gecombineerd. En daarom zitten alle vrouwen die zowel gek zijn op make-up, als op honden kwijlend naar de onderstaande beelden te kijken.

De collectie zal ondere andere gevuld zijn met oogschaduwpaletten, gel liners, wenkbrauwpotloden, lipsticks, lipglosses en nagellak. En natuurlijk allemaal weer met geweldige namen die vooral de harten van hondenliefhebbers hard zal laten kloppen. Want denk je van ‘The Very Important Poodle’ nagellak, ‘Great Dame’ eyeliner en een Mineralize lipstick met de naam ‘Labradorable’.

Ook de kleuren zijn gematcht met de schattigste honden. Zo doet de zandkleurige nagellak je denken aan je golden retriever, en de oogschaduw paletten met natuurlijke kleuren kun je matchen met iedere hond naar jouw voorkeur. Zit je al op het puntje van je (make-up)stoel?! Hierbij de hebberigmakende beelden van een make-up collectie die natuurlijk ook uitermate geweldig is als je een poesje thuis hebt of zelfs helemaal niet van dieren houdt.

Reageer op artikel:
M.A.C lanceert Haute Dogs collectie en alle hondenliefhebbers worden he-le-maal gek
Sluiten