Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 5 mrt 2018

Woa! MAC lanceert lipgloss die smaakt naar chocolade en taart en het kan binnenkort van jou zijn

Of je nu foundation of lipgloss zoekt, MAC Cosmetics zorgt ervoor dat je je favoriet kunt vinden. En nu we het toch over lipglossjes hebben: van de MAC lipgloss die in de toekomst worden gelanceerd loopt het water spontaan in je mond.

Global Senior Artist Dominic Skinner deelt het fantastisch lekkere nieuws op Instagram. Er komt een nieuwe variant van hun populaire MAC lipgloss, of lipglass zoals zij het noemen, aan. Dan zien je lippen er niet alleen mega juicy uit, maar ruiken én smaken ze ook buitengewoon heerlijk.

Zoete en fruitige MAC lipgloss

Die zoete en fruitige glossjes zorgen voor een flinke throwback. Tenminste, als je vroeger niet genoeg kon krijgen van geurige lipgloss. Maar de ‘smaken’ die MAC op de markt gaat brengen zijn waarschijnlijk nóg beter dan de gloss die jij vroeger in je schooletui had zitten.

Smaken en namen

Als je de namen hoort verheug je je vast al op de nieuwe release. De nieuwe smaken en geuren zijn namelijk Death By Chocolate, Banana Muffins, Coconut Macaroon, Funfetti Cake, Raspberry Cream en Strawberry Torte. Hallo, chocolade en aardbeientaart? En muffins? Drie emoji met hartjesogen zijn hier zeker op z’n plek.

Eh, wanneer kan ik het kopen?

Dominic meldt dat er helaas, helaas geen releasedatum bekend is. Meer informatie wordt binnenkort naar buiten gebracht en daar moeten we het voor nu even mee doen. Maar hij belooft in ieder geval wél dat het heerlijk ruikt. Jum.

Reageer op artikel:
Woa! MAC lanceert lipgloss die smaakt naar chocolade en taart en het kan binnenkort van jou zijn
Sluiten