Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 21 maart 2017

Oh YES! Er zijn 5 nieuwe MAC lipkits waar je geobsedeerd door raakt

In januari lieten we je kennis maken met iets super nieuws van MAC: lipkits. Dé populairste lippenstiften met bijpassende lipliner voor een kleiner prijsje dan wanneer je de twee los zou kopen. Blijkbaar is het een succes, want MAC heeft laten weten nog vijf prachtige nieuwe lipkits aan de huidige lipkit range toe te voegen.

Oh yes, nieuwe MAC lipkits

Goed nieuws: de prachtige nude MAC lipkits die twee maanden geleden op de markt kwamen, worden nu uitgebreid. Als jij wel houdt van een donker kleurtje op je lippen dan kun je nu een gat in de lucht springen. De diepe donkere kleuren lippenstift worden toegevoegd aan de nude kleurtjes.

Wij werden al geobsedeerd als je naar de perfecte kleuren kijkt. Diep rood en paars zijn stunning en perfect voor elke gelegenheid. En, helemaal dé kleur van deze lente. Deze nieuwe beauty’s zullen vanaf 23 maart te koop zijn. Wees er met de kippen bij, want de MAC lipkits zullen maar 5 (!) dagen online en in de winkels verkrijgbaar zijn.

Aanschouw de prachtige kleuren:

Van links naar rechts: Film Noir lipstick en Chestnut lipliner, Media lipstick en Vino lipliner, Smoked Purple lipstick en Nightmoth lipliner.

Instigator lipstick en Cyberworld lipliner, Sin lipstick en Burgundy lipliner.

Deze al gezien? Wauw! Urban Decay komt met nieuwe lipstick topcoats en ze zijn prachtig

Reageer op artikel:
Oh YES! Er zijn 5 nieuwe MAC lipkits waar je geobsedeerd door raakt
Sluiten