Wil je een nieuwe MAC lipstick? Om deze reden wil je ‘m vandaag kopen

Een nieuwe MAC lipstick kopen is natuurlijk altijd een feestje. De lipsticks hebben de geweldigste kleuren en bovendien is er geen lippenstift die beter op je lippen blijft zitten dan die van MAC.

Wil jij binnenkort weer een nieuw kleurtje lipstick aan je collectie toevoegen? Wacht dan niet langer, want vandaag is de beste dag om ‘m te kopen. En dan het liefst bij Hudson’s Bay in Amsterdam.

MAC Lipstick voor het goede doel

Oké, er is geen leuke korting voor je. Maar je hebt wel de kans om echt iets goeds te doen voor de wereld. En daar word je uiteindelijk nog veel gelukkiger van.

Zaterdag is het namelijk Werelds Aids Dag. En MAC doneert al een aantal jaar de opbrengst van de VIVA Glam lipstick aan Orange Babies en Dance4life.

Het is daarom belangrijk dat je voor zaterdag een nieuwe lipstick koopt als je het goede doel wil steunen. 100 procent van de verkoopprijs van de VIVA Glam lipstick wordt gedonereerd voor de bestrijding an hiv/ aids.

Nog niet overtuigd om te gaan shoppen? Met de opbrengst van 1 lipstick, kunnen er 23 vrouwencondooms of 233 mannencondooms aan jongeren
wereldwijd gegeven worden.Met elke 25 euro leert een jongere hoe hij of zij zich kan beschermen tegen onder andere hiv.

Voor eens en voor altijd duidelijkheid: zó lang is je favoriete make-up houdbaar

Reageer op artikel:
Wil je een nieuwe MAC lipstick? Om deze reden wil je ‘m vandaag kopen
Sluiten