Super chill: De mooiste lipproducten van MAC koop je nu ook in een goedkopere minivariant

We zijn verliefd op alle producten van MAC. Maar dan ook echt alles. Als we alles zouden kunnen kopen, dan zouden we het zo doen. Lijkt onmogelijk, maar het wordt ons nu wel heel makkelijk gemaakt. De mooiste lipsticks en lipgloss van MAC kun je nu ook in een kleinere variant kopen. En kleiner = goedkoper.

Een mini lipstick of lipgloss is niet alleen heel chill voor op reis, maar ook als je een kleur wil uitproberen. Of als het een kleur is die je niet zo vaak gebruikt. En met de nieuwe MAC mini lipproducten, weet ons lievelingsmerk dat maar al te goed.

MAC mini lipproducten

MAC is nog niet zover dat het hele assortiment in een kleinere variant bestaat, maar er is een begin. Zo zijn tien fantastisch mooie kleuren lipstick in een minivariant verkrijgbaar. Hetzelfde geldt voor zeven lipglossjes van MAC. We worden helemaal gek hier achter ons beeldscherm.

En je hoeft niet eens te gaan sparen. Want één lipproduct kost je nog geen tientje. Holy moly. Ja, echt. En wat je ook zeker niet wil missen, zijn alle andere miniproducten die MAC gelanceerd heeft.

Niets dat onze dag nog stuk kan maken.

En dit wil je ook ongetwijfeld hebben: De sprankelende Holiday Collection van MAC wil je nú op je kerstverlanglijstje zetten

MAC Cosmetics

Reageer op artikel:
Super chill: De mooiste lipproducten van MAC koop je nu ook in een goedkopere minivariant
Sluiten