Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 7 juli 2017

Oh lord: MAC heeft een nieuwe lipgloss collectie in zestien verschillende kleuren

Hou jij wel van een beetje sparkle op jouw lippen en heb jij helemaal niets met de nude trend? Voor jou mag het best een beetje opvallen allemaal en het liefst draag jij elke dag een prachtig kleurtje. Dan heeft MAC voor jou een nieuwe lijn gelanceerd, want de Dazzleglass collectie is dé nieuwe toevoeging aan jouw beauty line.

Heb jij geen zin in het aanbrengen van heftige make-up, maar wil jij wel fabulous voor de dag komen? Dan kan je er natuurlijk altijd voor kiezen om een neutraal make-upje op te doen met heftige lippen. En laat MAC nu net een prachtige collectie uitgebracht hebben waarmee jij sowieso de show steelt.

Alle kleuren

De nieuwe lipgloss is er in zestien verschillende tinten en gaat van neon paars en donker blauw, naar lichtroze en sprankelend wit. Voor ieder wat wils, ook als jij niet head over heals bent van alle gekke kleuren.

Speciaal voor jou hebben we ze allemaal even op een rijtje gezet:

Baby Sparks, Date Night, Boys Go Crazy, Comet Blue

Extra Amps, Funtabulous, Like Venus, Get Rich Quick

Love Alert, Money Honey, Moth to Flame, Pleasure Principle

Rags to Riches, Smile, Steppin’ Out, Sugarrimmed

Wat is jouw favoriet? De lipgloss zijn online te koop voor 24 dollar (21 euro). Kan je niet kiezen? Koop er dan gerust meerdere. Een vrouw heeft nooit genoeg lipgloss. Of schoenen.

Dit is ook heel fijn nieuws: Oh YES! NARS Cosmetics komt naar Nederland

Reageer op artikel:
Oh lord: MAC heeft een nieuwe lipgloss collectie in zestien verschillende kleuren
Sluiten