Mac showt haar 4 nieuwe hebberigmakende make-up lijnen voor december

Mac weet iedere beautylover elke keer weer te verrassen. Of het nou gaat om hun prachtige foundations, of beeldige lipsticks, we worden er allemaal hebberig van. Mac is nooit uitgeput wat inspiratie betreft. In december lanceren ze vier nieuwe make-up lijnen die oogverblindend mooi zijn. Wij geven je alvast een sneakpeak:

Dark Desire

Deze lijn van Mac heeft alle trendkleuren van deze winter samengebracht in één make-up lijn. Kleuren zoals bordeaux rood, donkergroen en navy blue, passen prachtig bij de fashiontrends van deze winter en voor elk huid- en oogtype zit er een kleur bij die mooi staat. Niet zo van de zware kleuren? De lijn bevat ook nagellakjes. Hierdoor kan je de trend op een subtiele manier terug laten komen.

Fluidity

Mac’s nieuwe Fluidline Eye Liner combineert de strakke zwarte eyeliner met een gekleurde crème oogschaduw voor een glamoureus effect. Op deze manier heb je sprekende oogmake-up maar tegelijkertijd zorgt de zachte oogschaduw voor een lieve maar toch vrouwelijke uitstraling. Perfect voor de natural beauties onder ons.

Rebel Eyes

Een uitgebreide en perfecte lijn voor de perfecte smokey-eye of de klassieke cat-eye. De lijn bevat álle tools die een vrouw nodig heeft om welke zwarte oog make-up ook dan ook te evenaren. Perfect voor álle vrouwen die van een donkere oogopslag houden, of voor sexy look voor Oud & Nieuw bijvoorbeeld.

Dita von Teese

Iedereen vindt Dita von Teese mysterieus. Ze was een Amerikaanse burleske danseres en (fetisj)model. Van nature was de 1.62 schone een blondine maar ze verfde haar lokken gitzwart. Ook veranderde ze haar naam van Heather naar Dita. Zo gek is het dan ook niet dat Mac geïnspireerd raakte door deze vrouw. Daarom brengen ze een exclusieve knalrode lipstick uit die staat voor schoonheid, vrouwelijkheid en seksualiteit.

LEES OOK: Smullen! Mac gaat samenwerken met pop diva Mariah Carey

Reageer op artikel:
Mac showt haar 4 nieuwe hebberigmakende make-up lijnen voor december
Sluiten