Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 28 september 2017

HEBBEN! MAC lanceert een concealer die echt alle wallen gaat wegwerken

Een concealer is onze redder in nood als we ineens getroffen worden door oneffenheden. De ene keer zul je misschien wat meer van het product gebruiken dan de andere keer. Hoeveel je ook smeert, het fijnst is natuurlijk als je helemaal niets op je gezicht voelt zitten. MAC weet dat als geen ander en lanceert daarom een concealer die je bijna zou vergeten om er 's avonds weer af te halen.

Eerder lanceerde MAC de Waterweight foundation, die insloeg als een bom. Het product werd binnen no time een succes achter de schermen bij verschillende fashion weeks en ook beautybloggers kunnen inmiddels niet meer zonder. De succesformule van de foundation heeft het merk nu ook vertaalt in de Waterweight concealer.

Mac waterweight concealer

De concealer is, net zoals de foundation, vrij dun. Dit komt omdat het product op waterbasis is gemaakt. Het grote voordeel hiervan is dat het de huid hydrateert en dat je het product haast niet voelt zitten. Ook al is het de textuur licht en waterig, het belooft de oneffenheden even goed fijn te bedekken.

Debuut op de catwalk

Het product is helaas pas in 2018 verkrijgbaar, maar we wachten er met verlangen op. De concealer heeft wel al zijn debuut gemaakt op de runway tijdens de Tommy x Gigi-show. De zusjes Hadid kregen de eer om als eerste met het product op hun gezicht rond te paraderen.

Make-up artiest Dominic Skinner, die tijdens de show de make-up voor zijn rekening nam, is groot fan. Nu kunnen we al helemaal niet meer wachten tot volgend jaar.

Dit wil je ook hebben: Magisch mooi: Het Basic Bitch palette van MAC is eindelijk hier

Reageer op artikel:
HEBBEN! MAC lanceert een concealer die echt alle wallen gaat wegwerken
Sluiten