Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 18 aug 2015

Wauw! Dit model met het syndroom van Down zal haar debuut maken op de NY Fashion week

Wat een inspiratie. Het achttienjarige Australische model Madeline Stuart, geboren met Down heeft deze week via haar Instagram account bekend gemaakt dat ze haar debuut zal maken op de New York Fashion Week. En dat is nog niet alles.

Mooie vooruitzichten voor Madeline

Madeline werd in mei dit jaar ontdekt en heeft sindsdien een positieve indruk achtergelaten bij verschillende mensen wereldwijd. Zo heeft ze op haar Instagram account al meer dan zestigduizend volgers. Daarnaast zal ze dit jaar ook nog te zien zijn voor twee nieuwe campagnes.

Zo zal ze het gezicht worden van het accessoiremerk Evermaya, hetzelfde merk dat ook een nieuwe tassenlijn heeft ontwikkeld ter ere van Madeline. Vijf procent van alle opbrengsten zal aan het National Down’s Syndrome Society worden gedoneerd. Daarnaast heeft ze ook nog eens een contract getekend bij het sportkledingmerk Manifesta.

Madeline is een echte doorzetter

Ondanks dat Madeline Down heeft en andere gezondheidsproblemen, waaronder drie gaten in haar hart en een losse hartklep, blijft Madeline volledig positief en gedreven naar haar doel. ‘Ze doet dit om te vechten voor alle mensen die er in de wereld een beetje anders uitzien’, aldus haar moeder. Madeline is een inspiratiebron voor anderen maar ook zeker voor haar moeder Rosanna.

Haar New York Fashion Week debuut

Madeline zal tijdens de New York Fashion week lopen voor het Amerikaanse merk FTL Moda. Wij zijn al heel benieuwd naar de mooie beelden. Benieuwd naar haar recente shoots? Bekijk de kiekjes hieronder.

Another fantastic photo by the amazing Erica and her team which are all tagged. These guys are brilliant

A photo posted by Madeline Stuart (@madelinesmodelling_) on

Thank you Erica for putting the team together and taking this amazing photo. You are an artist xxx

A photo posted by Madeline Stuart (@madelinesmodelling_) on

Love my new bag and the beautiful gardens

A photo posted by Madeline Stuart (@madelinesmodelling_) on


Reageer op artikel:
Wauw! Dit model met het syndroom van Down zal haar debuut maken op de NY Fashion week
Sluiten