Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 1 sep 2018

Verzamel je vriendinnen: In Londen kun je binnenkort ‘Magic Mike Live’ bekijken

Zeg eens eerlijk: hoe vaak heb jij de film ‘Magic Mike’ met je vriendinnen gekeken? De film barst van de knappe mannen met sixpack, dus we kunnen het best begrijpen als jullie de film standaard kijken tijdens een meidenavondje. Maar nu kun je de Magic Mike live bekijken. En dat wil je.

Beeld je eens in: alle dansers uit de film in levende lijve zien. Zo dichtbij dat je ze haast kunt aanraken en het zweet van hun ontblote bovenlijven bijna kunt ruiken. Meer testosteron in een ruimte ga je niet vinden.

Magic Mike Live

De show was al te zien in Las Vegas en was – niet geheel verassend trouwens – een denderend succes. We vermoeden dat de bezoekers in de zaal compleet uit vrouwen bestonden, maar dat valt natuurlijk te verwachten met een show als deze.

Afreizen naar Amerika is natuurlijk een beetje veel van het goede voor een wilde meidenavond, maar nu komt Channing Tatum met zijn dansers gewoon zelf onze kant op.

De sexy show

Wat je van deze show kunt verwachten? Nou, net als in de film ‘Magic Mike’, heel veel knappe mannen bij elkaar. Mannen met afgetrainde lijven en briljante dans moves welteverstaan.

Het is een spektakel vol dans en acrobatiek, gemaakt om de harten van vrouwen te veroveren. Wij geloven sowieso dat ons hartje wel wat sneller zal gaan kloppen bij het zien van deze show.

Channing Tatum in actie

Vanaf november dit jaar start de show. ‘Magic Mike Live’ gaat door tot oktober 2019, dus je hebt nog genoeg tijd om een weekendje Londen te boeken met je besties. Kaartjes zijn te koop vanaf 75 euro en scoor je hier.

Channing Tatum in actie zien, dat wil je toch gewoon?

Ga je telkens terug naar je foute ex? Dit is waarom dat serieus ongezond is

Reageer op artikel:
Verzamel je vriendinnen: In Londen kun je binnenkort ‘Magic Mike Live’ bekijken
Sluiten