Magisch! Deze droogshampoo van mousse maakt je haar mooier dan ooit tevoren

Droogshampoo is een geschenk uit de hemel. Je vette haar is met een paar keer sprayen weer on fleek. Leuke bijkomstigheid is dat je ineens super veel volume hebt. Score. Maar, droogshampoo zorgt er niet voor dat je haar daadwerkelijk ineens schoon is. Deze magische droogshampoo van mousse zorgt daar wél voor:

Jen Atkin, celebrity hairstylist en eigenaresse van de haarverzorgingsproducten Ouai, heeft een product op de markt gebracht waar elke vrouw blij van wordt.

Sinds 13 januari bestaat de nieuwe Ouai droogshampoo in de vorm van mousse. Er wordt gezegd dat het ‘de magische gum is voor je haar’. De nieuwe droogshampoo verwijdert oliën en andere producten in je haar in plaats van het te verbergen.

Hoe dan?

De mousse bevat diatomeeënaarde, een natuurlijk zand gewonnen uit de aarde. Het bestaat uit microscopisch kleine skeletten van algen, die bekend staat als diatomeeën. Deze stof verwijdert onzuiverheden, hydrateert en beschermt je haar. En net als alle andere producten van Ouai, ruikt het heerlijk.

Jen demonstreert hoe je de mousse gebruikt:

Not only the founder, but also a client. the Dry Shampoo Foam drops 1.13.17 @theouai Preorder on theouai.com

A video posted by Celebrity Hairstylist (@jenatkinhair) on

Ben je al om? Je koopt ‘m hier.

LEES OOK: 7 x waarom droogshampoo je held is
droogshampoo held

Reageer op artikel:
Magisch! Deze droogshampoo van mousse maakt je haar mooier dan ooit tevoren
Sluiten