Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 7 okt 2016

Magisch! Deze hele bruiloft is geïnspireerd op Disney films

Alsof verloven naast Doornroosje's kasteel in Disneyland nog niet genoeg was, besloot dit stel hun hele bruiloft om te toveren in een écht Disney spektakel. En daar zijn we best een beetje jaloers op, want bijna elke Disney film is in de bruiloft verwerkt en dat belooft magische beelden.

Ty Junemann en Ashley Idema besloten samen hun bruiloft een waar Disney thema te geven. De bruid paste do-it-yourself skills toe en maakte haar eigen unieke tafelstukken te maken gebaseerd op verschillende Disney films, hoe cool is dat.

Elke tafel kreeg een andere Disney film toegewezen zoals Assepoester, De Kleine Zeemeermin, Rapunzel en Belle en het Beest. De grote tafel kreeg een miniatuur versie van het kasteel van Doornroosje, als symbool voor hun verloven.

Een hele bruiloft organiseren is al een klus, maar dan ook nog extra tijd spenderen aan het maken van deze prachtige decoraties is echt een kunst. De taart was toch wel het pronkstuk van de avond, gebaseerd op de film Up. Dit is het prachtige resultaat:

Als je ook zo van Disney houdt dan wil je dit lezen: 17 Disney geheimen die té leuk zijn om niet te weten

Reageer op artikel:
Magisch! Deze hele bruiloft is geïnspireerd op Disney films
Sluiten