Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 18 okt 2017

Magisch: Je kunt kamperen op het water in deze drijvende tent

Kamperen, je vindt het geweldig of je - laten we er maar geen doekjes om winden - vindt er geen reet aan. Slapen in een tentje klinkt de een namelijk romantisch in de oren, terwijl de ander alleen maar denkt ‘wat onpraktisch, dan heb ik geen kledingkast’. Maar deze manier van kamperen vind je sowieso heel cool.

Je kunt nu namelijk letterlijk dobberend op het water in slaap vallen. In een drijvende tent. En dat is net zo ontspannend en rustgevend en romantisch als je zou denken.

De drijvende tent heet Shoal Tent en het is de allereerste vlot met een tent erop. De bedenker van de drijvende tent raakte geïnspireerd door waterbedden en nam zijn idee heel letterlijk. Daardoor kun je nu echt slapen op vijvers, beekjes, meren of rivieren. Maar een ruige waterval kun je misschien maar beter vermijden.

Op de watervallen na – die je gelukkig toch niet hebt in Nederland – hoef je niet bang te zijn. De tent is waterdicht en kan zeker tegen een paar stevige rukwinden. Je zult daarom niet omslaan.

Neem je besties mee op deze té leuke kampeertrip

Het beste nieuws: je kunt je beste vriendinnen meenemen als je gaat varen slash kamperen. Want de tent is zo groot dat er vier personen in passen. Mits jullie niet allemaal een gigantische koffer met kleding en make-up meenemen dan.

Je zult wel flink in de buidel moeten tasten als je de Shoal Tent wil. Hij kost namelijk 1100 euro. Maar als je de prijs deelt met je besties valt het nog best mee, toch?

Toch geen trek in kamperen? Dan denken we dat jij en je vriendinnen hier wel heen willen: Het witte eiland Paros is nu dé Griekse bestemming waar je cocktails wil drinken

Reageer op artikel:
Magisch: Je kunt kamperen op het water in deze drijvende tent
Sluiten