Magisch mooi! Deze lippenstift wil je sowieso hebben

Geen vrouw op aarde die zegt: 'Nee, ik hoef die magische lippenstift niet met goud, glitter en een lief bloemetje in het midden'. Het is eigenlijk zo mooi, dat je het niet wilt gebruiken en er gewoon constant foto's van wilt nemen.

Deze lippenstift is echt magisch, niet alleen magisch mooi. Het is een échte lippenstift, ondanks dat de lipstick bijna kleurloos lijkt te zijn. De kleuren zijn afhankelijk van de warmte. Hoe warmer de huid, des de donkerder de kleur. Echt heel donker zal het natuurlijk nooit worden, maar je ziet zeer zeker een tintje. En als je het draagt, voel je je 100 procent Disney prinses.

De gouden spikkels die erdoorheen zitten maken deze lippenstift speciaal, maar het is de bloem in het midden die het afmaakt. Heb geduld, want hoewel deze beauty nu is uitverkocht, zal ‘ie vanzelf wel weer beschikbaar zijn. En kun je nu al vooruit bestellen.

Als je nog even wilt genieten van deze schoonheden, hebben we wat foto’s voor jullie verzameld.

Pre-order available! Kailijumei.tictail.com

A photo posted by Kailijumei Cosmetics Seller (@kailijumei) on

Kailijumei lipstick offers a natural but glossy pink shine. This is a swatch but color changes depending on temperature of you. The more cold the lighter the pink.

A photo posted by Kailijumei Cosmetics Seller (@kailijumei) on

kailijumeiのリップ?? * 早く使いたいなー✨ 入院中の楽しみ?? * #kailijumei #thai #lipstick #flower #cute #ราชอาณาจักรไทย #ลิปสติก #唇の温度で発色が違う #今唇カサカサ

A photo posted by くわはらゆみ (@arpkyumi) on

這到底是什麼鬼天氣啊~???#kailijumei

A photo posted by 陳思凝? (@szuning412) on

LEES OOK: Wauw: Met deze 16 tips krijg jij de allermooiste volle lippen om te zoenen
lippen-770x462

Reageer op artikel:
Magisch mooi! Deze lippenstift wil je sowieso hebben
Sluiten