Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 3 okt 2018

Te chill: Dankzij deze nieuwe magische panty zijn ladders verleden tijd

Je kunt wel door de grond zakken wanneer je de wc verlaat en je een ladder van hier tot Tokio in je panty hebt gemaakt. Die vreselijke dingen maak je élke keer weer kapot en dat zorgt ervoor dat je een voorraad meeneemt in je tas. Onhandig is het wel. Maar deze scenario's zijn verleden tijd met de komst van deze magische panty.

De magische panty gaat je redden

Denk nu niet dat het jouw onhandigheid is waardoor je telkens weer ladders creëert in je panty’s. Na wat rondvragen, heeft elke vrouw hier last van. Ze gaan gewoon té makkelijk stuk. Tijd voor innovatie, zo dachten de bedenkers van de magische panty. Ofwel: de Magical Panty. Letterlijk.

Jep: ook wij moesten even research doen. En toen kwamen we een filmpje tegen dat toch echt bewijst dat deze panty niet kapot te krijgen is. Raar, maar waar. Geen ladders, gaten of scheuren te bekennen. Zelfs niet met een mes of schaar. Say what?!

Een knap stukje stof

De stof van deze magische panty is zó elastisch en supersterk dat hij je nooit in de steek zal laten en altijd perfect zal blijven. Deze panty is verkrijgbaar in zwart en huidskleur en in één maat. Maar door de elastische skills van dit knap stukje stof kan elke vrouw hem aan.

Bekijk het filmpje en oordeel zelf. Hij kost 18 euro, maar het lijkt ons een geweldige investering. Wij zeggen: HEBBEN.

LEES OOK: Deze 23 typische dingen wissel je altijd uit met je vriendinnen

Fashion 66

Reageer op artikel:
Te chill: Dankzij deze nieuwe magische panty zijn ladders verleden tijd
Sluiten