Redactie
Redactie Life 11 sep 2020

WIN: Samen coronaproof chillen in de zon? Met deze Magnum XXL handdoek is dat een eitje! 

Voor wie dacht dat de zomer voorbij was, heeft het mis. De laatste zomerse dagen zitten er nog aan te komen. YAY. Hoog tijd om je klaar te maken om nog lekker te genieten van het zonnetje. En waar kun je dat beter doen dan in het park of op het strand? Om coronaproof op pad te gaan, komt Magnum met een XXL handdoek.

En met XXL bedoelen we twee meter bij twee meter. Perfect voor de anderhalvemetersamenleving, wat nu nog steeds de norm is. Beautify zou Beautify niet zijn, als we niet zouden zorgen dat jij binnenkort op zo’n handdoek kan flaneren. Jawel, je maakt kans op een van de drie designs.

WIN: Magnum XXL handdoek

In samenwerking met designers afkomstig van over de hele wereld, heeft Magnum (ja, het ijsjesmerk) geheel coronaproof XXL handdoeken van twee bij twee meter ontworpen. Hoe leuk? En handig, want op deze manier kun je nog steeds – op afstand – genieten van jouw heerlijk (zon)moment buiten.

Ideaal voor de laatste paar zomerse dagen. Gebruik het als kleedje in het park, als strandlaken bij de zee of natuurlijk als dekentje op de bank (wanneer we meer richting de winter gaan). Multifunctioneel to the max. Je ziet de drie designs hieronder. Voor welke wil jij gaan?

Bron: Magnum
Bron: Magnum
Bron: Magnum

Hoe kan je winnen?

Na de foto’s te hebben gezien wil je natuurlijk heel graag winnen. Duh, dat begrijpen wij als geen ander. Maar wat moet je daar nou voor doen? Well, we can tell you. Check de post hieronder of ga naar onze Instagrampagina @beautifymagazine.

Tag onder de post met wie én waarom je met diegene op deze Magnum XXL handdoek wil chillen. Vergeet ook niet te vermelden welke van de drie designs jij graag zou winnen. Ben jij de gelukkige winnaar?

Lees ook: Niet schrikken: zoveel bacteriën zitten er in je handdoek en beddengoed

Reageer op artikel:
WIN: Samen coronaproof chillen in de zon? Met deze Magnum XXL handdoek is dat een eitje! 
Sluiten