Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 20 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Hold on – Vanaf vandaag kun je gratis een DIY-Magnumbox bestellen via Deliveroo

Bij de zomer hoort – naast frisse cocktails – ijs. En denk je aan ijs, dan denk je aan Magnum, een heuse autoriteit op het gebied van chocolade-ijs (dat vinden wij niet alleen, dat ís zo). En hoewel we dit jaar door de coronacrisis de bekende Magnumwinkels moeten missen, is het nog steeds mogelijk je eigen Magnum te personaliseren. Jawel, Magnum komt namelijk met een DIY-Magnumbox.

En die kun je vanaf vandaag gratis(!) bestellen via Deleviroo. Do we need to say more?

DIY-Magnumbox: eigen Magnum personaliseren

Grote kans dat je ze weleens op Instagram voorbij hebt zien komen: de Magnumwinkels in verschillende steden waarbij je je eigen Magnum kunt personaliseren. Helaas zullen er dit jaar geen pleasure stores komen, maar kun je wél nog steeds je eigen Magnum personaliseren.

Hoe? Door gratis een DIY-Magnumbox te bestellen via Deliveroo. Nóg beter, want zo hoef jij de deur niet uit en kun je toch genieten van je ijsje (die je zelf ook nog eens hebt versierd, hallo).

Ruby Chocolate

In de DIY-Magnumbox zit de Magnum Ruby (je weet wel, de roze variant, voorzien van ruby chocolade). Maar een DIY-Magnum zou natuurlijk geen DIY-Magnum zijn zonder toppings. Dus jawel, in de doos zitten verschillende toppings. Van witte chocolade en witte meringue tot gedroogde aardbeiencrunch en de welbekende chocolade Magnumstempel. Krijg je al trek?

Wees er snel bij want er is een beperkte voorraad. Vanaf 12:00 vandaag is het mogelijk om gratis je DIY-Magnumbox te bestellen via Deliveroo mits je in Amsterdam woont.

Lees ook: Nom nom nom: dit zomerse recept voor avocado-ijsjes wil je maken

Reageer op artikel:
Hold on – Vanaf vandaag kun je gratis een DIY-Magnumbox bestellen via Deliveroo
Sluiten