Emma Plasmans
Emma Plasmans Beauty en Style 8 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Hallo make-over – Rob Peetoom opent vandaag een ware ‘make-over factory’

Rob Peetoom, wie kent deze haarlegende niet? Hij heeft voor menig mens al heel veel goeds gedaan. Sterker nog, dertig jaar geleden was hij al bekend als dé make-over specialist toen hij de eerste make-overs voor het Nederlandse tijdschrift Libelle uitvoerde.

Altijd al gedroomd van een ware make-over door Rob Peetoom himself? Stop met dromen, want dat is nu mogelijk.

Make-over factory Rob Peetoom

Luister en huiver, vanaf vandaag opent Rob Peetoom een ware ‘make-over factory’ waar je door de haarlegende zelf óf de beste specialisten uit zijn team kunt genieten van een dag schoonheid. Wij horen je al denken, wat houdt dat precies in? Let goed op.

Ten eerste kun je kiezen uit drie verschillende make-overs, bestaande uit kleuren, een wenkbrauw-behandeling en een make-up tutorial(!). Nadat je al deze heerlijke behandelingen gehad hebt, is het tijd hoog tijd om het vast te laten leggen.

Er wordt een stralende foto gemaakt van jou met het eindresultaat. En het leuke is: tussen de behandelingen door kan je heerlijk genieten van verse koffie in het Rob Peetoom Factory Café. Ja dames, er is aan alles gedacht.

Locatie Make-over Factory

Goed om te weten: de Rob Peetoom Make-over Factory is van juli tot september gevestigd in het hoofdkantoor aan de Haarlemmerstraatweg 9 bij Halfweg, precies tussen Haarlem en Amsterdam. En psst, als je dan toch in de buurt bent van Amsterdam, kun je net zo goed een weekendje eraan vast plakken. Check hier onze tips.

Extra leuk

Natuurlijk is deze make-over heerlijk voor jou en mij, maar dat is niet het enige waar Rob Peetoom het voor doet. De bekende keten wil heel graag de mensen in de zorg in het zonnetje zetten.

Wanneer je in de zorg werkt, ben jij dus the lucky one. Op vertoon van je werk-ID/-pas ontvang je een heerlijke verwendag voor jou en je bestie/moeder/zus of whatever voor de prijs van één. Jullie hebben het dubbel en dwars verdiend! 🙂

Lees ook: Perfect geföhnd haar zelf creëren? Met deze tutorial is het een makkie

Reageer op artikel:
Hallo make-over – Rob Peetoom opent vandaag een ware ‘make-over factory’
Sluiten