4 manieren om de nieuwe kajal eyeliner trend te dragen

'Ik heb genoeg oogpotloden, ik heb er geen één meer nodig, zei geen één vrouw, ooit. Alle oogpotloden en eyeliner variaties schieten als paddenstoelen uit de grond. En ja, beauty land kent geen limiet. Gelukkig maar. Want er is weer een nieuwe trend: de kajal eyeliner. Dit kan je onder andere een scherpe look geven, een smokey eye of een cat wing. Dit allemaal met alleen één pencil.

Dit is hoe je ‘m draagt:

1. Op je onderste waterlijn

Laat je ogen meer opvallen door je onderste waterlijn in te kleuren met de kajal eyeliner. Het geeft een sterk resultaat.

2. Op je bovenste waterlijn

Hiermee lijken je ogen gelijk ook groter. Daarnaast hoef je minder mascara aan te brengen omdat je waterlijn al zwart is en opvalt. Het heeft hetzelfde effect als een normale eyeliner.

3. Winged eyeliner

De kajal eyeliner kan je perfect gebruiken voor een wing. Het is namelijk niet te dik en je kunt gemakkelijk een duidelijke punt creëren.

4. Smokey eyes

Voor een feestje zijn smokey eyes fantastisch. Het enige wat je nodig hebt is een kajal eyeliner en een wattenstaafje. Maak een lijntje bij je wimper aanzet en smeer dit vervolgens met een wattenstaafje uit. Het is de bedoeling dat de kleur het meest donker is bij je wimperaanzet en steeds lichter wordt naarmate je naar boven gaat. Je kan hier uiteraard ook kwastje voor gebruiken.

Reageer op artikel:
4 manieren om de nieuwe kajal eyeliner trend te dragen
Sluiten